Ο Θέμης Αδαμαντίδης και το βατερλό της Θεσσαλονίκης που τον οδηγεί σε δικαστική διαμάχη με τον επιχειρηματία !!


Το Σάββατο 11 /05 είχε προγραμματιστή  το closing rarty του Voice Live Stage στη Θεσσαλονίκη , το πρώτο όνομα όπως γνωρίζαμε ήταν ο Θέμης Αδαμαντίδης . Μαζί του οι Χρήστος Μενιδιάτης και οι Kings.
O επικεφαλής του σχήματος { Θέμης Αδαμαντίδης } δεν εμφανίστηκε ποτέ . Οι Χρήστος Μενιδιάτης και οι Kings , είχαν ανέβει Θεσσαλονίκη και ήταν έτοιμοι να πάνε στο μαγαζί , όταν ο επιχειρηματίας Στέλιος Γαλλίδης , τους τηλεφώνησε στο ξενοδοχείο και τους είπε να μην πάνε στο μαγαζί , γιατί ο Θέμης Αδαμαντίδης έμεινε στην Αθήνα . Η εμφανίσεις του Θέμη Αδαμαντίδη στη Θεσσαλονίκη ήταν ένα  Βατερλώ . Ο Αδαμαντίδης ηγήθηκε του σχήματος λίγο πριν το Πάσχα στο γνωστό νυχτερινό κέντρο Voice Live Stage , παίρνοντας τη σκυτάλη από τους Μάκη Δημάκη και Κώστα Μαρτάκη που πήγαν πάρα πολύ καλά . Η Μικρή ανταπόκριση του κόσμου από την πρώτη ρεμιέρα έδειξε ότι δεν θα πάει . Συγκεκριμένα την Κυριακή του Πάσχα είχε λιγότερο από τα 400 άτομα στο μαγαζί . 

Ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο επιχειρηματίας Στέλιος Γαλλίδης συναντήθηκαν μετά το βατερλό του Πάσχα και μίλησαν σε ήρεμο κλίμα για να λυθεί η συνεργασία γιατί το μαγαζί έμπαινε μέσα οικονομικά .

Σύμφωνα με τον επιχειρηματία ,συμφώνησαν να γίνει άλλη μια εμφάνιση το Σάββατο 11 / 05 , αφού η προκαταβολή που είχε πάρει ο τραγουδιστής ήταν για άλλη μια εμφάνιση.
Θα έδιναν σ΄αυτή την τελευταία εμφάνιση μάλιστα τη μορφή ενός  closing rarty, ώστε να αποχωρήσει αλώβητος ο Θέμης Αδαμαντίδης από της αποτυχημένες εμφανίσεις του .Την ημέρα για το  closing rarty ο Θέμης Αδαμαντίδης , τηλεφώνησε στον επιχειρηματία και του ανακοίνωσε πως δεν θα ανέβει Θεσσαλονίκη γιατί ήταν άρρωστος . Ο επιχειρηματίας του είπε ότι είναι πλέον πολύ αργά για να ειδοποιήσουν τον κόσμο που έχουν καλέσει . Ο Στέλιος Γαλλίδης του είπε γιατί δεν με  ενημέρωσες εγκαίρως ? Και ο Αδαμαντίδης του ζήτησε να τον σεβαστεί .
Μετά από λίγο φίλοι του επιχειρηματία τον ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι τα ξημερώματα Παρασκευής , ο Θέμης διασκέδαζε , όχι σε ένα αλλά δύο νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας . Το ένα ήταν το Box που εμφανίζεται ο Χρήστος Μάστορας και οι Μέλισσες , και το άλλο ήταν το Παπαπαzzi live όπου εμφανίζεται ο Ζαφείρης Μελάς και ο Βασίλης Τερλέγκας .
Ο επιχειρηματίας Στέλιος Γαλλίδης δέν πρόκειται να αφήσει το θέμα να περάσει έτσι , γιατί παρόλο που μπήκε μέσα , είχε την διάθεση να μην χρεωθεί την αποτυχία ο Θέμης Αδαμαντίδης , ούτε ζήτησε πίσω μέρος της προκαταβολής , αφού το μαγαζί πήγε άπατο. Και μετά από αυτή τη συμπεριφορά του Αδαμαντίδη αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον του , κάτι που θα κάνει μέσα στην επόμενη εβδομάδα .























Σχόλια