Αποκλειστικό Ρεπορτάζ- Από τη συναυλία του στα Σκόπια -Θύελλα αντιδράσεων με της δηλώσεις του Βαλάντη - Τα περί Νίκης δημοκρατίας για την Μακεδονία ..


Όπως φάνηκε μέσα από την ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Βαλάντης εξέφρασε την άποψη πως το αποτέλεσμα αυτό στο ελληνικό κοινοβούλιο, παρά τις αντιδράσεις δείχνει ότι κέρδισε η Δημοκρατία.
«Σήμερα κέρδισε η διορατικότητα, σήμερα κέρδισε η στρατηγική,σήμερα κέρδισε η Ειρήνη, σήμερα κέρδισε η Δημοκρατία.
Σήμερα κέρδισε η Ελλάδα μας… #πρέσπες #μακεδονία #ελλαδα», έγραψε στη λεζάντα της selfie φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους.
Και ενώ τα μπινελίκια στο πρόσωπο του γνωστού τραγουδιστή συνεχίζονται μέχρι σήμερα , εμείς ψάξαμε την ετιά που μπορεί να τον οδήγησε σε αυτές της δήλωσης εφορίας περί δημοκρατίας και νίκης παράδοσης του ονόματος Μακεδονίας μας στα Σκόπια
Το στόρι έχει ως έξεις.  Το Casino Hotel Flamingo στα Σκόπιαείχε κλίση για κάποιες εμφανίσεις τον κύπριο τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο !!

Μετά τα τελευταία όμως γεγονότα ο Γιώργος ακύρωσε της προγραμματισμένες του εμφάνισης,  και την θέσει του αγαπητού τραγουδιστή πήρε ο 

Βαλάντης ...... Τα 

σχόλια και η εντυπώσεις δικές σας ....



Σχόλια