Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Ρέλλης στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Ψωμιαδη και στον συνδυασμό "Δύναμη Πολιτών" !!


Τη δική του καλλιτεχνική «πινελιά» αποφάσισε να δώσει στις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Ρέλλης !!
Έχοντας αφήσει το δικό του στίγμα στην καλλιτεχνική ζωή της Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να κάνει ένα άλλο «βήμα» και να ασχοληθεί με τις αυτοδιοικητικές εκλογές,στο ψηφοδέλτιο του Παναγιώτη Ψωμιαδη και στον συνδυασμό "Δύναμη Πολιτών" !!



Με καταγωγή από τη Ροδόπολη Σερρών, τόπο που υπεραγαπά και επισκέπτεται πολύ συχνά, ο Γιάννης Ρέλλης είναι ένας νέος άνθρωπος, ιδιαίτερα εργατικός, χαμηλών τόνων, ευγενέστατος και χαμογελαστός, τον χαρακτηρίζει η ηθική του και αυτά τα στοιχεία είναι που τον κάνουν να ξεχωρίζει.



Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Ρέλλης ,έχει απασχολήσει αρκετά τα ΜΜΕ και όλα τα Social media μέσα από τα τραγούδια του και τα βίντεο κλιπ του.
Σε ρόλο guest star εμφανίζεται σε 2 βίντεο κλιπ του ο Παναγιώτης Ψωμιάδης , λόγο της πολύχρονης φιλίας τους  .  

{ Λόγο της φιλίας μας που μετρά αρκετά χρόνια, και σεβασμός στο πρόσωπο του ενός με τον άλλο  , είναι  ένας σοβαρός λόγος που τον εμπιστεύομαι με κλειστά μάτια , και είμαι σίγουρος ότι θα ξανακάνει την Θεσσαλονίκη σεβαστή πόλη όπως της αξίζει , και θα είμαι δίπλα του σε αυτό τον αγώνα που θα δώσουμε όλοι εμείς που τον εμπιστευόμαστε } !!




«Ευθύνη όλων μας το αύριο στην πόλη όπου μεγαλώνουμε. Είμαι στο πλευρό του αυριανού Δημάρχου Θεσσαλονίκης Παναγιώτη Ψωμιάδη και στον συνδυασμό ‘Δύναμη Πολιτών’. Είμαι εδώ στα προβλήματα των συμπολιτών μου. Υπόσχομαι ότι θα κάνω ότι μπορώ για να έχουμε ένα πιο ευέλικτο και δημιουργικό Δήμο. Κοντά σε όλους».



Σχόλια