Ο Ορέστης Τσανγκ μιλάει αποκλειστικά στα Μουσικά Τέμπο για το αυριανό του ταξίδι στην μακρινή Κίνα για χάρη της Ελλάδας


Ο Ορέστης Φαίδων Τσάνγκ , γεννημένος και μεγαλωμένος στην Θεσσαλονίκη. Οι σπουδές που έχει κάνει είναι στο τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης και Διοίκησης Αγροτικών Επιχειρήσεων και σήμερα εργάζεται ως freelancer μεταφραστής της κινέζικη γλώσσας. Το σπουδαιότερο επίτευγμά της καριέρας του είναι που έγινε ο ο πρώτος στην ιστορία επίσημος διερμηνέας της κινεζικής γλώσσας μπροστά από τον Τύμβο του Μαραθώνα.
Όπως θα διαπυστώσετε και παρακάτω ο Ορέστης νιώθει 100% Έλληνας που φτιάχτηκε στην Κίνα και δεν έχει κανένα λόγο να το κρύβει.

Ορέστη σε ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο που μας δίνης να μιλήσουμε για το αυριανό σου ταξίδι στην κίνα και το σκοπό που θα έχει !

Και εγώ σας ευχαριστώ για το βήμα που μου δίνετε !

Πες μας το σκοπό που θα ταξιδέψεις αύριο το πρωί για την Κίνα !

Με καλέσανε από το κρατικό τηλεοπτικό κανάλι CCTV4 , για να μιλήσω για την Ελλάδα μας , ένα ταξίδι που το έχω ξανά κάνει στο παρελθόν για τον ίδιο σκοπό , και ενθουσιάστηκαν τόσο πολύ που αποφάσισαν να το ξανά κάνουμε !!



«Πρεσβευτής» της Ελλάδας ο Ορέστης Τσανγκ στην μακρινή Κίνα ?

Στο παρελθόν το έκανα και για την πόλη που αγαπώ και μεγάλωσα την Θεσσαλονίκη , τώρα ασχολούμαι κατά κύριο ΄λόγο με τον τουρισμό στην Ελλάδα !!


Εδώ με τον συνεργάτη μας στην Βορ. Ελλάδα Άρη 

Βελισσαρίου





Σχόλια