Αποκλειστικές ΦΩΤΟ - Από την χθεσινή εμφάνιση των Στέλιος Διονυσίου & Ελεάνα Παπαϊωάννου του ετήσιου χορού ΓΣ Ηρακλής !!


Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες ο 2ος ετήσιος χορός των τμημάτων του Γυμναστικού Συλλόγου Ηρακλής. Το Συνεδριακό κέντρο "Ιωάννης Βελλίδης" που φιλοξένησε τη εκδήλωσή ήταν κατάμεστο και για ακόμη μία φορά οι φίλοι και φίλες του Ηρακλή έδειξαν τη στήριξη στον Σύλλογο.

Η βραδιά ξεκίνησε με βραβεύσεις αθλητών και αθλητριών των τμημάτων ενώ τιμήθηκε για την προσφορά του και για το έργο του στην κοινωνία το Κέντρο Εκπαίδευσης και Αποκατάστασης Τυφλών ΚΕΑΤ (ένα μέρος των εσόδων δόθηκε στο παράρτημα Θεσσαλονίκης).
Κατά τον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΓΣ Ηρακλής, Φώτης Θέος, στάθηκε στο ιδιαίτερο έργο που προσφέρει ο ΓΣ Ηρακλής εδώ και παραπάνω από έναν αιώνα.


Το παρών έδωσαν τα μέλη και οι αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων του ΓΣ καθώς και προσωπικότητες γενικότερα από τον αθλητικό και πολιτικό χώρο , Παναγιώτης Ψωμιάδης , Λάκης Παπαιωάνου .

Τη σκυτάλη για το μουσικό πρόγραμμα, παρέλαβαν οι Ελεάνα Παπαϊωάννου και ο Στέλιος Διονυσίου που ανέβασαν στα ύψη το κέφι και δημιούργησαν μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Την παρουσίαση της βραδιάς έκανε η Μάγδα Ζουλίδου, που έδωσε και τη δική της πινελιά στην εκδήλωση .




Σχόλια