«Σε Έχω Ανάγκη» Ο Γιάννης Πλούταρχος κυκλοφορεί το νέο τραγούδι του και είναι εδώ !! Ρόλος - έκπληξη στο νέο του βίντεο κλιπ !!


Σε  έναν ρόλο-έκπληξη εμφανίζεται στο νέο του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Σε Έχω Ανάγκη» ο δημοφιλής Έλληνας τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος.
Ενώ στα περισσότερα μουσικά βίντεο του ο Γιάννης Πλούτραχος, εμφανίζεται στο ρόλο του αφηγητή, στο «Σε Έχω Ανάγκη», την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Γιάννης Παπαδάκος, αναλαμβάνει ενεργό δράση!
Ειδικότερα ο Γιάννης Πλούταρχος στο νέο του βίντεο κλιπ, υποδύεται έναν πατέρα που κάνει τα πάντα προκειμένου να σώσει τον γιο του, ο οποίος μπλέκεται σε επικίνδυνες καταστάσεις, σε ένα μεγάλο κυνηγητό στη νυχτερινή Αθήνα!
Μια ακόμα έκπληξη στο νέο βίντεο κλιπ του Γιάννη Πλούταρχου, αποτελεί η συμμετοχή της γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού, Βάσως Γουλιελμάκη, η οποία υποδύεται το ρόλο της μητέρας.
Το τραγούδι «Σε Έχω Ανάγκη» που  θα περιλαμβάνεται στο νέο άλμπουμ του αγαπημένου Έλληνα τραγουδιστή το οποίο θα κυκλοφορήσει σύντομα, υπογράφουν ο Τάκης Μπουγάς στη μουσική και ο Νίκος Σαρρής στους στίχους.

Σχόλια