«Θύμα» του κορονοϊού και ο Τομ Κρουζ . Κλεισμένος σε ξενοδοχείο ..



Η Paramount Pictures σταμάτησε την παραγωγή της έβδομης ταινίας της κινηματογραφικής σειράς «Mission: Impossible» με πρωταγωνιστή τον Τομ Κρουζ στη Βενετία, καθώς η επιδημία του κορονοϊού συνεχίζει να εξαπλώνεται σε ολόκληρη την Ιταλία. Το φιλμ γυρίζεται στη Γαληνοτάτη σε σκηνοθεσία Κρίστοφερ ΜακΚουάρι και σύμφωνα με τον προγραμματισμό της παραγωγού εταιρείας, σχεδιάζεται να βγει στους κινηματογράφους τον Ιούλιο του 2021.

 «Φροντίζοντας για την ασφάλεια και την ακεραιότητα του καστ και του συνόλου των συντελεστών μας, αλλά και λόγω των προσπαθειών της (ιταλικής) κυβέρνησης να σταματήσει τις δημόσιες συγκεντρώσεις απέναντι στην απειλή του κορονοϊού, αλλάζουμε το σχέδιο της παραγωγής του προγραμματισμένου πρώτου σκέλους της παραγωγής του “Mission: Impossible 7” διάρκειας τριών εβδομάδων στη Βενετία», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας τη Δευτέρα, συμπληρώνοντας ότι:«Κατά τη διάρκεια αυτής της παύσης λαμβάνουμε υπόψη τις ανησυχίες του καστ και τους επιτρέπουμε να επιστρέψουν στην  πατρίδα τους μέχρι να ξεκινήσει πάλι η παραγωγή». 

Τόνισε ακόμη ότι «θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση και να συνεργαζόμαστε με τους υγειονομικούς και κυβερνητικούς αξιωματούχους, όσο ο ιός βρίσκεται σε εξέλιξη», σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNBC. Σύντομα λοιπόν οι συντελεστές της ταινίας, Τομ Κρουζ, Σάιμον Πεγκ, Ρεμπέκα Φέργκιουσον και Χέιλι Ατγουέλ, μαζί με τους νεοφερμένους Νίκολας Χουλτ, Σι Γουίγκαμ και Πομ Κλεμέντιεφ θα επιστρέψουν στα σπίτια τους μέχρι νεωτέρας ..

Σχόλια