{ Μείνε Σπίτι Για Να Μ' Έχεις } Μια αξιέπαινη κίνηση προέβησαν 18 καταξιωμένοι και αγαπητοί στο κοινό Έλληνες καλλιτέχνες (ηθοποιοί, ερμηνευτές και ερμηνεύτριες) με το τραγούδι !!


Σε μια αξιέπαινη κίνηση υψηλού συμβολισμού προέβησαν 18 καταξιωμένοι και αγαπητοί στο κοινό Έλληνες καλλιτέχνες (ηθοποιοί, ερμηνευτές και ερμηνεύτριες) οι οποίοι με ενσυναίσθηση, μπροστά στη δοκιμαζόμενη από την πανδημία κοινωνία, στάθηκαν αλληλέγγυοι και προχώρησαν ανιδιοτελώς στην έμπρακτη στήριξη των συνανθρώπων μας, εκφραζόμενοι με το δικό τους τρόπο αποδεχόμενοι την πρόσκληση της ΗEAVEN MUSIC.
Ενώνοντάς τη ψυχή και το ταλέντο τους ερμήνευσαν, παρά τις αντίξοες κατά συνθήκη δυσκολίες, κατ' οίκον με χρήση ιδίων ηλεκτρονικών μέσων, το τραγούδι με τίτλο «ΜΕΙΝΕ ΣΠΙΤΙ ΓΙΑ ΝΑ Μ' ΕΧΕΙΣ» με σκοπό όλα τα έσοδα που θα προκύψουν από τη κυκλοφορία του, μέσω της δισκογραφικής εταιρείας ΗEAVEN MUSIC, να κατατεθούν στο Υπουργείο Υγείας, για την αγορά νοσηλευτικού υλικού, στο πλαίσιο της μάχης κατά του κορονοϊού.
Τη μουσική του τραγουδιού έχει γράψει ο Ανδρέας Λάμπρου και τον στίχο ο Αργύρης Χατζηνάκης. Οι συμμετέχοντες καλλιτέχνες, κατά αλφαβητική σειρά είναι οι: Λένα Αλκαίου, Γεράσιμος Ανδρεάτος, Φωτεινή Βελεσιώτου, Βαγγέλης Γερμανός, Φωτεινή Δάρρα, Ελένη Δήμου, Ναταλία Δραγούμη, Αντώνης Καλογιάννης, Αλέκα Κανελλίδου, Γιώργος Καραδήμος, Κατερίνα Λέχου, Αντώνης Λουδάρος, Νάντια Μπουλέ, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Κατερίνα Παπουτσάκη, Παναγιώτης Πετράκης, Πασχάλης Τσαρούχας, Ρένος Χαραλαμπίδης και τα παιδιά Κωνσταντίνος και Θεοφάνης Λάμπρου !!


Σχόλια