Heaven : «Στήνουν» την Βασική Μπέλλου- Το next big thing στην ελληνική μουσική σκηνή !


Το έχει κυνηγήσει πολύ. Και συνεχίζει και το κυνηγάει, παρά τις δυσκολίες, τις κλίκες, τις αντιξοότητες το περίεργο κλίμα των ημερών. Σε μια περίοδο, που ο κόσμος περνάει δύσκολα και έχει ανάγκη να ξεχαστεί, έστω από την μουσική. Συνεχίζει με επαγγελματισμό και ανεβαίνει σιγά σιγά τα σκαλιά της καταξίωσης. Και το κάνει με υπομονή, επιμονή και καλούς συνεργάτες. Είναι τυχερή; Όχι. Είναι δουλευταρού και άξια. 
Θα μπορούσαμε να γράψoυμε τόσα πολλά για τον Βασιλική Μπέλλου. Μια τραγουδίστρια που επιλέχτηκε πρόσφατα από την κορυφαία δισκογρφαφική εταιρία στην Ελλάδα, την Heaven, με σκοπό και στόχο να “χτιστεί” ένα νέο πρότυπο λαϊκής τραγουδίστριας.
Το «Στον Σταθμό» κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες. Πρόκειται για ένα τραγούδι, που συνιστά μουσικό νεωτερισμό. Τόσο για την ίδια την καλλιτέχνιδα, αλλά και για το δίδυμο των δημιουργών του. Ένα ρίσκο που όπως όλα δείχνουν θα πετύχει και θα κάνει πολλές ακόμη λαϊκές τραγουδίστριες να ακολουθήσουν τα χνάρια του.
Η μουσική είναι από τον Γιώργο Μαρκόπουλο και οι στίχοι της Νικολέτας Περάκη. 
Την ενορχήστρωση και  την παραγωγή επιμελήθηκε ο επί δεκαετίες κορυφαίος στη χωρά μας Αντώνης Γούναρης.
Η σκηνοθεσία του βιντεοκλίπ είναι από τον Mike Marzz, ενώ τα ρούχα της Βασιλικής Μέλλου από τα Elegant casual του one of a kind και τα φορέματα της μοναδικής Taya Victo!!

Σχόλια