{ Τσιγγάνα } Ο Κωνσταντίνος Γαλανός επιστρέφει ανανεωμένος, με καινούρια επιτυχία !!


Ο Κωνσταντίνος Γαλανός, ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές της γενιάς του, επιστρέφει ανανεωμένος, με καινούρια δισκογραφική δουλειά και μία μεγάλη επιτυχία.
Το τραγούδι τιτλοφορείται “Τσιγγάνα” και πρόκειται για ένα άκρως ανεβαστικό κομμάτι, το οποίο φαίνεται ότι θα μας… ταρακουνήσει για τα καλά. Τη μουσική, τους στίχους του ιδιου του Κωνσταντίνου, και την ενορχήστρωσή του υπογράφει ο Κώστας Δουδουνής.
Το “Τσιγγάνα” συνοδεύεται από ένα πολύ ωραίο video clip, στο οποίο βλέπουμε την εντυπωσιακή Αλεξία Παπαδοπούλου, να λικνίζεται στους ρυθμούς του τραγουδιού, η σκηνοθεσία ειναι του dj Airth.
Ο Κωνσταντίνος Γαλανός τραγουδάει: «Είναι τσιγγάνα η καρδιά μου και την ανέχομαι μέχρι θανάτου να πονάει να κλαίει να με τυραννάει αυτή η καρδιά μου, είναι τσιγγάνα αυτή η καρδιά μου…»
Πιστός εκπρόσωπος του λαϊκού μας τραγουδιού έχει ήδη χαράξει την δική του καλλιτεχνική πορεία και με την επαγγελματική ωριμότητα που τον διακρίνει σήμερα νιώθοντας έτοιμος όσο ποτέ καταθέτει την νέα του μουσική πρόταση !!

Σχόλια