Στις 2 Δεκεμβρίου θα γίνει η δίκη του Νότη Σφακιανάκη . Ιδού ο εγκληματίας - Νότη δεν σε θέλει το σύστημα εδώ και χρόνια !

 


Στις 2 Δεκεμβρίου θα γίνει η δίκη του Νότη Σφακιανάκη ο οποίος συνελήφθη χθες (29.11.2020) σε έλεγχο των αστυνομικών αρχών έχοντας στη κατοχή του ένα πιστόλι, ένα τέιζερ και μικροποσότητα κοκαΐνης.

«Θέλω να σας πω κάτι οτι δε θέλω να σας πω κάτι γιατί θα σας πω άσχημα» είπε ο Νότης φεύγοντας από τα δικαστήρια στους δημοσιογράφους.

Στον Νότη Σφακιανάκη, ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος. Ο εισαγγελέας απήγγειλε στον Νότη Σφακιανάκη τις κατηγορίες της παράνομης οπλοκατοχής και της κατοχής ναρκωτικών για προσωπική χρήση.

Ο γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του, το βράδυ της Κυριακής (29.11.2020) στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου στο Ελληνικό. Αλλά κανένας δεν λέει ότι των σταμάτησαν για έλεγχω λόγω Covid-19 . 

Και κανείς δεν αναφέρει πως από ένα έλεγχω ρουτίνας βρέθηκαν να ψάχνουν τα προσωπικά είδη του τραγουδιστή ??

Δεν παίρνουμε κανενός το μέρος και υπέρ του θέσει απλά ρωτάμε ...

Είναι ο μόνος καλλιτέχνης που οπλοφορεί ως γνωστών εδώ και χρόνια με άδεια οπλοφορίας και ο μόνος καλλιτέχνης 
που έχει 
εμπλακεί με ναρκωτικές ουσίες ????

Για κάποιους λόγους δεν σε θέλει και δεν είσαι αγαπητός στο σύστημα  ΝΟΤΗ !!!!!

Στην κατοχή του, μετά τον έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν ένα 9αρι πιστόλι Beretta και 1,5 γραμμάριο κοκαΐνης. 

Νότης Σφακιανάκης: Ιδού ο εγκληματίας 

Ο γνωστός τραγουδιστής οδηγήθηκε στον εισαγγελέα μετά τη σύλληψή του, το βράδυ της Κυριακής (29.11.2020) στη συμβολή της λεωφόρου Βουλιαγμένης με την Ιασωνίδου στο Ελληνικό. Στην κατοχή του, μετά τον έλεγχο που του έγινε βρέθηκαν ένα 9αρι πιστόλι Beretta και 1,5 γραμμάριο κοκαΐνης. 

Όπως ανέφερε ο δικηγόρος του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας «ο κ. Σφακιανάκης δεν είχε να κρύψει κάτι γι’ αυτό και εξήγησε τα πάντα στους αστυνομικούς τόσο για την ληγμένη άδεια του μικρού όπλου που βρέθηκε στα πράγματα του όσο και για την μικροποσότητα των ναρκωτικών που δεν ήταν δική του».

Η είδηση πως ο Νότης Σφακιανάκης είχε συλληφθεί έπεσε σαν “βόμβα” αργά το βράδυ της Κυριακής. Αρχικά υπήρχε η πληροφορία πως ο γνωστός τραγουδιστής είχε συλληφθεί στο πλαίσιο των ελέγχων για τον κορονοϊό. Νεότερες πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο έλεγχος που του έγινε, ήταν στοχευμένος. 

Σχόλια