Εκπλήξεις περιμένουν την παρέα της «Μουρμούρας» στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο και φυσικά η Καίτη Γαρμπή, η οποία έκπληκτη θα μπει στο σπίτι της και θα δει τους… μουρμούρηδες ήδη μέσα!

 


Απρόσμενοι επισκέπτες στη βίλα της… Καίτης Γαρμπή οι «μουρμούρηδες» στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο!

Ένας προορισμός, αναποδιές και μία βραδιά με πολύ τραγούδι περιμένει τα τέσσερα ζευγάρια.


Εκπλήξεις περιμένουν την παρέα της «Μουρμούρας» στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο της αγαπημένης σειράς του Alpha που θα προβληθεί την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου στις 22:00 το βράδυ.

Τα ζευγάρια σκέφτηκαν ενόψει των Εορτών να αφήσουν το κλεινόν άστυ και να εξορμήσουν προς τα εξοχάς για να πάρουν τον καθαρό αέρα τους και να απολαύσουν χαλαρές στιγμές στη φύση.

Προορισμός και για τους έξι πρωταγωνιστές το Πήλιο αλλά εκεί θα τους περιμένει μία έκπληξη αφού για πρώτη φορά θα βρεθούν όλα τα ζευγάρια μαζί και όχι με δική τους πρωτοβουλία…


Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τα τέσσερα ζευγάρια θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν και την ιδιοκτήτρια της θεσσαλιώτικης βίλας που προγραμμάτισε κι εκείνη να περάσει την παραμονή της Πρωτοχρονιάς της στο Πήλιο παρέα με τους μουσικούς της και τον κόσμο, κάνοντας ένα live concert μέσω social media.


Ποια είναι αυτή;

Μα φυσικά η Καίτη Γαρμπή, η οποία έκπληκτη θα μπει στο σπίτι της και θα δει τους… μουρμούρηδες ήδη μέσα!




Σχόλια