Παρακολουθήστε την συναυλία δωρεάν - Η μοναδική Νατάσα Μποφίλιου live σήμερα Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21:30 από το Πολιτιστικό Κέντρο Μοσχάτου !


 


Η μοναδική Νατάσα Μποφίλιου σήμερα Κυριακή 27 Δεκεμβρίου στις 21:30 #livestreaming από το Πολιτιστικό Κέντρο Δήμου Μοσχάτου Ταύρου στα πλαίσια της πετυχημένης συνεργασίας με την Περιφέρεια Αττικής.
-Μαζί της οι Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος θα παρουσιάσουν το “monologue”.
-Παρακολουθήστε την συναυλία δωρεάν όπως και όλα τα εορταστικά δρώμενα από την σελίδα του Δήμου dimosmoschatou-tavrou.gr/live

Η Νατάσσα Μποφίλιου, μια από τις σπουδαιότερες ερμηνεύτριες της γενιάς της, υπόσχεται να συνεπάρει το κοινό με το πάθος και τη συγκίνηση της ερμηνείας της.

Σε μία ειδικά σχεδιασμένη livestreaming συναυλία από τον Θεμη Καραμουρατιδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο, θα παρουσιαστεί ένα κοσμοπολίτικο πρόγραμμα με τις μεγάλες επιτυχίες τους, πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών της διεθνούς σκηνής, αλλά και τα ολοκαίνουργια τραγούδια τους που μόλις κυκλοφόρησαν.

Μουσικοί
ΘΕΜΗΣ ΚΑΡΑΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ πιάνο
ΑΡΗΣ ΖΕΡΒΑΣ τσέλο
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΟΥΛΝΤΗΣ κοντραμπάσο
ΛΑΜΠΗΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΟΓΙΑΝΝΗΣ κιθάρες
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΟΥ τύμπανα
ΗΧΟΛΗΨΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΞΕΒΑΝΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΣ

Ανδρέας Ευθυμίου Δήμαρχος Μοσχάτου – Ταύρου!

Συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις που μεταδίδονται διαδικτυακά από την σελίδα του Δήμου μας στη διεύθυνση: https://www.dimosmoschatou-tavrou.gr/live/

Απόψε στις 21:30, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε συναυλία με τίτλο «Monologue» με την αγαπημένη Νατάσσα Μποφίλιου. Μαζί της θα εμφανιστούν ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος. 

Καλή διασκέδαση σε όλες και όλους!

Σχόλια