18 Φεβρουαρίου του 2016 - 18 Φεβρουαρίου 2021 5 χρόνια πέρασαν από το πρωινό της Πέμπτης που έσβησε το άστρο του Παντελή !!

 


Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από το μοιραίο τροχαίο της 18ης Φεβρουαρίου του 2016, που έκοψε το νήμα της ζωής του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδης. Ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδοποιός σκοτώθηκε στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες, βυθίζοντας στη θλίψη τον καλλιτεχνικό χώρο και, κυρίως, το τεράστιο κοινό που τον θαύμαζε, τον ακολουθούσε πιστά και τον μνημονεύει με λατρεία μέχρι και σήμερα.

Ο Παντελής Παντελίδης υπήρξε ένας τραγουδοποιός-φαινόμενο στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού, με σύντομη αλλά «πυκνή» καριέρα, που διακόπηκε με τον απροσδόκητο θάνατό του σε ηλικία 32 ετών.



Έγινε αντικείμενο λατρείας από ένα κόσμο -τον κόσμο του «καψουροτράγουδου» είπαν κάποιοι- που αναζητούσε ένα νέο είδωλο. Ο ίδιος σεμνός και απλός δεν εντάχθηκε στο εγχώριο star system.

Ο Παντελής Παντελίδης γεννήθηκε στις 23 Νοεμβρίου 1983 και μεγάλωσε στη Νέα Ιωνία. Ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή το 2002 ως υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού, αλλά πάντα μέσα του σιγόκαιγε η φλόγα της μουσικής. Έμαθε μόνος του να παίζει μουσικά όργανα και να γράφει τραγούδια και όταν ήλθε το πλήρωμα του χρόνου αποφάσισε να παραιτηθεί από το στράτευμα (2013) και να ακολουθήσει καριέρα τραγουδιστή.

άνθρωπος που μαζί βαδίσανε σε μια μεγάλη επιτυχημένη πορεία αν και σύντομη τον τιμά ακόμα,
πρόκειται για τον επιχειρηματία Κώστα Μπερτάκη , μπορεί να πέρασαν 5 χρόνια αλλά δεν τον ξέχασε .

 Ακόμα μια χρονιά κατάμαυρο, βάζει στις σελίδες στο facebook των νυχτερινών του κέντρων , προς ένδειξης { όχι πένθους } αλλά ένδειξης ότι Παντελή είσαι ακόμα εδώ δεν σε ξεχάσαμε !!






Σχόλια