"Να είσαι ευτυχισμένη" τραγούδησε όλο νόημα ο σύντροφος της Μαριαλένας από το Survivor, Γιώργος Λιβάνης !

 


"Να είσαι ευτυχισμένη" τραγούδησε όλο νόημα στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά" το βράδυ του Σαββάτου ο σύντροφος της Μαριαλένας από το Survivor, Γιώργος Λιβάνης.

Πολλές φήμες για ενδεχόμενη επανασύνδεση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, οι οποίοι διατηρούσαν σχέση πριν ανταμώσουν ξανά στο Survivor 4, κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό.

Πολλοί ήταν εκείνοι, μάλιστα, που θεωρούσαν ότι ο νεαρός επιχειρηματίας μπήκε στο παιχνίδι για να διεκδικήσει τη γοητευτική γυμνάστρια, παρόλο που εκείνη έχει δημιουργήσει μια νέα σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη.

Μετά τον "χωρισμό" τους στο Survivor με τη μίξη των ομάδων, οι δύο παίκτες βίωσαν πολύ δραματικά το γεγονός ότι δεν βρίσκονται στην ίδια ομάδα, ενώ πρόσφατα είχαν μια τρυφερή στιγμή, όταν ο Σάκης της έδωσε ένα κολιέ, για το οποίο δημιουργήθηκε έντονη συζήτηση, ενώ η μητέρα της Μαριαλένας έκανε λόγο για θέατρο.

Ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης που βρίσκεται στην Ελλάδα και παρακολουθεί με όλους μας όσα διαδραματίζονται στο ριάλιτι επιβίωσης, βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην εκπομπή "Στην υγειά μας ρε παιδιά", με τον Σπύρο Παπαδόπουλο.

Το σημείο της βραδιάς που συζητήθηκε περισσότερο ήταν η στιγμή που ο τραγουδιστής ερμήνευσε το καινούριο του κομμάτι με τίτλο "Να είσαι ευτυχισμένη".

"Να είσαι ευτυχισμένη, μωρό όπου να’ σαι και μένα ας με πεθαίνει με άλλον που κοιμάσαι", αναφέρεται μεταξύ άλλων στους στίχους του εν λόγω κομματιού.

Σχόλια