Mετά από δύο πετυχημένες σεζόν στο OPEN, Just The Two Of Us αλλάζει τηλεοπτική στέγη . Σε αυτό το κανάλι πάει την εκπομπή ο Κοκλώνης!

 


Είναι επίσημο πλέον. Από την καινούργια σεζόν η εκπομπή Just The Two Of Us θα το παρακολουθούμε στην τηλεόραση του ALPHA.

Άλλωστε ήταν γνωστό πως το Just The Two Of Us μετά τις δύο σεζόν με δυνατά νούμερα τηλεθέασης στο ΟΡΕΝ δέχτηκε προτάσεις από άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς για να μετακομίσει σε άλλη τηλεοπτική στέγη.

Τελικά το κανάλι του ALPHA ήταν εκείνο που επικράτησε στις προσφορές, φτάνοντας σε συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής Barking Well Media.

Όπως λοιπόν έγινε γνωστό ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδέχεται πλέον τους νέους διαγωνιζόμενους και τους «καθηγητές» τους, στην συχνότητα του ALPHA, ενώ Δέσποινα Βανδή, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Μπακοδήμου και Σταμάτης Φασουλής παραμένουν στην κριτική επιτροπή.

Έχουν ήδη ξεκινήσει να γίνονται επαφές με πρόσωπα πολύ γνωστά και αγαπητά στο ευρύτερο κοινό για να διαγωνιστούν στο φιλανθρωπικό show, αλλά και επαγγελματίες τραγουδιστές που θα… συζητηθούν.

Σχόλια