Βάπτιση υπερπαραγωγή στο Μονακό το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για τον Mr Nammoς, Ζαννής Φραντζέσκος, και η σύζυγός του, Βερόνικα Πάστρα . Τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος !


Βάπτιση υπερπαραγωγή στο Μονακό ετοίμασαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο για τη μικρή τους κόρη ο Mr Nammoς, Ζαννής Φραντζέσκος, και η σύζυγός του, Βερόνικα Πάστρα.


Ο Mr Nammos με την οικογένειά του ζουν στο Μονακό και εκεί αποφάσισαν να βαπτίσουν το τρίτο τους παιδί με καλεσμένους φίλους τους από την Ελλάδα και όχι μόνο.


H δεξίωση πραγματοποιήθηκε στη βίλα Villa la Vigie με απίστευτη θέα στο Μονακό και στο Cap-Martin, η οποία φωτίστηκε ροζ και στολίστηκε με ροζ τριαντάφυλλα, ορχιδεές και παιώνιες προς τιμήν της νεοφώτιστης.


Ανάμεσα στους καλεσμένους η Μαριέττα Χρουσαλά με τον σύζυγό της Λέων Πατίτσα, ο Γιώργος Βρέντζος αδερφός του ισχυρού άνδρα της Νότιγχαμ Φόρεστ, o Νίκο Ρόσμπεργκ, πρώην οδηγός της Formula 1 με την σύζυγό του και άλλοι.

Την διασκέδαση των καλεσμένων ανέλαβαν αρχικά Γάλλοι τραγουδιστές, ενώ στη συνέχεια στα ντεκ ανέβηκε ο dj Αντώνης Δημητριάδης και έπαιξε τις μουσικές του.

Για την βάφτιση υπερπαραγωγή στο Μονακό τραγούδησε επίσης ο Αντώνης Ρέμος, ενώ η βραδιά έκλεισε με πυροτεχνήματα.


Σχόλια