Με μια θεαματική πρεμιέρα και ένα sold out διήμερο ξεκίνησε τις εμφανίσεις του ο Αντώνης Ρέμος στο ολοκαίνουριο NOX Athens !!

 


Με μια θεαματική πρεμιέρα και ένα sold out διήμερο ξεκίνησε τις εμφανίσεις του ο Αντώνης Ρέμος στο ολοκαίνουριο NOX Athens και απέδειξε από την πρώτη κιόλας εμφάνιση τι μας επιφυλάσσει για τις βραδιές του χειμώνα που ακολουθούν!

Με τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας , η νυχτερινή Αθήνα ξαναβρίσκει το ρυθμό της κι ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν έκρυψε τη χαρά του που επέστρεψε στη σκηνή μετά από σχεδόν δυο χρόνια απουσίας. Τόσο άλλωστε χρειάστηκε για να γκρεμιστεί ο συγκεκριμένος χώρος και να κατασκευαστεί ξανά στα πρότυπα μουσικών σκηνών της Νέας Υόρκης , του Λονδίνου και του Παρισιού.



Με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο παλιές και νέες επιτυχίες, σε μια μαγική ατμόσφαιρα, με ένα ξεχωριστό live γεμάτο ένταση και πάθος, σε ένα ασφυκτικά γεμάτο NOX εντυπωσίασε, καταχειροκροτήθηκε και αποθεώθηκε από τους θαυμαστές του .


Το κόστος της επένδυσης πλησίασε σύμφωνα με πληροφορίες τα 3 εκατ. ευρώ. «Καλώς ήρθατε στο σπίτι μας! Ξεκινήσαμε πριν από 2 χρόνια να το φτιάχνουμε με τον Ηλία Μαροσούλη , βάλαμε πολύ αγάπη και προσπάθεια», είπε ο Αντώνης Ρέμος καλησπερίζοντας το κοινό του.



Σχόλια