Οι Πυξ Λαξ το αγαπημένο συγκρότημα ανακοίνωσε την αναβολή της αποψινής τους συναυλίας - Η μουσική δεν είναι το πρόβλημα !!

 


Η προγραμματισμένη για απόψε τρίτη συναυλία μας στο Lou Lou δεν θα γίνει.
Ακούστε όμως τι δεν είναι η μουσική.Η μουσική δεν είναι το πρόβλημα .Η μουσική δεν είναι ο μικρόκοσμος εξειδικευμένων μεν, ευρύτερα ακαλλιέργητων δε,ειδικών και ιθυνόντων που έχουν μάθει να κοιτάζουν μόνο ότι αφορά τον μικρόκοσμο τους .Οι άνθρωποι που ασχολούνται με την μουσική δεν είναι οι αδιάφοροι για τον συνάνθρωπο τους, που δεν τηρούν τα μέτρα και παίζουν απλώς τραγουδάκια..όπως χαριτωμένα αναφέρεστε στις επιτροπές σας .
Η μουσική είναι έρωτας , είναι φλόγα ,είναι αρμονία, είναι ζωή.
Η μουσική είναι ελπιδα .Είναι ο 9χρονος Στέλιος Κερασιδης που έχει παίξει πιάνο με τις μεγαλύτερες ορχήστρες και μας τίμησε χθες με την παρουσία του .Η μουσική δεν είναι θάνατος και σκοτάδι.Είναι φως.Θα ξαναφανεί ,πάντα ξανα φαίνεται και θα είμαστε εκεί.Κι εσείς κι εμείς.Γαληνεύει κι ομορφαίνει τις ψυχές,πολεμάει τους φόβους,συναντάει το άπειρο. Αλίμονο σε όποιον αποφάσισε να απομονωθεί στον δικό του μεσαίωνα .
Χρήσιμη πληροφορία ..
Τα εισιτήρια σας παρά το γεγονός ότι οι «ιθύνοντες» δίνουν στις εταιρείες παραγωγής το δικαίωμα να τα αντικαταστήσουν με άλλη συναυλία μέσα στο επόμενο έτος (προφανώς για να μην πληρώσουν αποζημιώσεις ) η εταιρεία παραγωγής προς τιμή της αποφάσισε να επιστρέψει όλα τα χρήματα για τα εισιτήρια της σημερινής συναυλίας .
Καλή αντάμωση
Πυξ Λαξ

Σχόλια