Καρναβαλουπόλεις σε Ρίο και Παραλία στις 26 – 27 Φεβρουαρίου 2022 !!

 


Μετά την επιτυχία της Καρναβαλούπολης στα Παλαιά Σφαγεία την περασμένη Κυριακή, ένα πλούσιο Σαββατοκύριακο για τους μικρούς υπόσχεται το Καρναβάλι των Μικρών στις 26 και 27 Φεβρουαρίου με τις δυο περιφερειακές Καρναβαλουπόλεις που θα πραγματοποιηθούν σε Ρίο και Παραλία Πατρών.

Η ΚΕΔΗΠ – Καρναβάλι Πάτρας, λαμβάνοντας υπόψη τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα και με κύριο μέλημα την υγεία συμμετεχόντων και θεατών, πηγαίνει το Καρναβάλι στην περιφέρεια στο πλαίσιο των αποκεντρωμένων δράσεων.

Το Σάββατο 26 Φεβρουαρίου στις 11.00 η Καρναβαλούπολη θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Σχολείο Ρίου (Ζωγράφου και Αντωνοπούλου στον Άγιο Χριστόφορο). Οι δράσεις περιλαμβάνουν την παράσταση «Το “Κάτι άλλο” ανάμεσά μας» από την ομάδα θεάτρου δρόμου X-Saltibagos και την παράσταση «Της μουσικής τα νήματα» από το Θέατρο μαριονέτας ΑΝΤΑΜΑΠΑΝΤΑΧΟΥ των Νίκου Τόμπρου και Ελένης Παναγιώτου.

Την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου στις 11.00 η Καρναβαλούπολη «πάει» Παραλία και συγκεκριμένα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Παραλίας (25ης Μαρτίου 71). Εκεί η ομάδα θεάτρου δρόμου X-Saltibagos θα αναλάβει τη διασκέδαση των μικρών μεταφέροντάς τους μηνύματα ανθρωπιάς.


Σχόλια