Στα πλαίσια της προληπτικής αστυνόμευσης, έχει ήδη αποφασισθεί η παρουσία διμοιριών ΜΑΤ σε «ευαίσθητα σημεία» της Πάτρας, ιδίως κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριημέρου της Αποκριάς.

 


Παρ’ ότι έχουν απαγορευθεί οι καρναβαλικές εκδηλώσεις, η τοπική ΕΛΑΣ εκτιμά , ότι θα παρατηρηθεί αξιοσημείωτη κίνηση μέρα και νύχτα, αφού ο κόσμος θέλει να ξεσκάσει μετά τους περιορισμούς της πανδημίας .

Μέσα στα πλαίσια της προληπτικής αστυνόμευσης, έχει ήδη αποφασισθεί και η παρουσία διμοιριών ΜΑΤ σε «ευαίσθητα σημεία» της Πάτρας, ιδίως κατά τη διάρκεια του τελευταίου τριημέρου της Αποκριάς.

Ο σχεδιασμός εστιάζεται στην δημόσια ασφάλεια και ειδικότερα στην εγκληματικότητα κάθε μορφής. Προβλέπεται να αυξηθούν τα προληπτικά μέτρα, που στοχεύουν στην αποθάρρυνση ληστών, κλεπτών, διαρρηκτών και άλλων κακοποιών στοιχείων. Με πεζές περιπολίες και πολλές «αθέατες» επιτηρήσεις, πρόκειται να δοθεί έμφαση στην παρακολούθηση αλλοδαπών, Ρομά και άλλων ύποπτων στοιχείων που θα επιχειρήσουν να δράσουν σε συνθήκες πολυκοσμίας και συνωστισμού.

Σχόλια