Ιδιοκτήτες ΠΑΕ τα «έσπασαν» στον Ρέμο – Βουνό από λουλούδια !

 


Η χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό, έφερε και χαλάρωση γενικότερη. Και αυτό, βεβαίως, αφορά και στους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ. Ανθρωποι είναι και αυτοί, βρε αδερφέ, να μην κάνουν την έξοδό τους; Να μην ακούσουν την πενιά τους; Να μην υγράνουν το λαρύγγι τους; Να μην κάνουν τη «ζημιά» τους; Ε, την έκαναν. 

Με δύο ιδιοκτήτες ΠΑΕ της Super League να διασκεδάζουν δίπλα δίπλα το βράδυ του Σαββάτου, υπό τους ήχους των τραγουδιών του Αντώνη Ρέμου. Ο Μιχάλης Μπούσης (ΟΦΗ) και ο Αχιλλέας Μπέος (ΝΠΣ Βόλος) τα είπαν και τα... έσπασαν στον Ρέμο το βράδυ του Σαββάτου. 

Ο Μιχάλης Μπούσης, ιδιοκτήτης του ΟΦΗ και ο γνωστός και μη εξαιρετέος, Αχιλλέας Μπέος, πρόεδρος διοικητικής και κουμανταδόρος του ΝΠΣ Βόλου, βρέθηκαν στο «NOX» στην Ιερά Οδό. Στο μαγαζί που τραγουδάει ο Ρέμος .

Όταν,  ο Αντώνης Ρέμος άρχισε να τραγουδάει το «My Way» του Φρανκ Σινάτρα, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ… όρμισε στην πίστα και τον σκέπασε με λουλούδια. Κυριολεκτικά. Με το βίντεο που κοινοποίησε ο ίδιος στα social media, να είναι ενδεικτικό της… ζημιάς που έκανε.

 

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Β00:0

Σχόλια