Μετά από 22 χρόνια, ο «Πάρης» από το τραγούδι «Μαγκάβα τουτ» δηλώνει παρόν !

 


Τα τσιγγάνικα τα λόγια ποτέ δεν τα ξεχνώ, είμαστε μαζί δεμένοι, να φύγω δεν μπορώ, θα μου λείπεις, θα σε ψάχνω, θα σε νοσταλγώ, θα σε νοσταλγώ, Μαγκαβα τουτ, Μαγκαβα τουτ , τραγουδούσαν μετά μανίας φανατικοί θαυμαστές -και μη- της Άννας Βίσση πριν από 22 χρόνια.

Το τραγούδι «Μαγκαβα τουτ» της Άννας Βίσση ήταν το απόλυτο hit ενώ στο πλευρό της τραγουδίστριας βρισκόταν ο γοητευτικός Πάρης ο οποίος όμως… δεν λέγεται Πάρης.

Μετά από 22 χρόνια, ο «Πάρης» μίλησε και αναφέρθηκε στην συνεργασία με την Άννα Βίσση και την απόρριψη από τις δισκογραφικές.

«Το “Πάρης” είναι καλλιτεχνικό και με “βάφτισε” η Άννα Βίσση. Το πραγματικό μου όνομα είναι Χρήστος. Με την Άννα Βίσση έχουμε να μιλήσουμε μια δεκαετία περίπου. Δεν τσακωθήκαμε ποτέ, απλά τελείωσε η συνεργασία μας. Ο Απόστολος Γκλέτσος με πήγε στην Άννα Βίσση και ο Νίκος Καρβέλας μου ζήτησε να του τραγουδήσω ένα τσιγγάνικο τραγούδι» ανέφερε ο τραγουδιστής.


Για τις δισκογραφικές ανέφερε: «Οι εταιρείες μας έλεγαν ότι είναι μεγάλο το μπάτζετ και δεν μπορούσαν να μας βγάλουν δίσκους. Στην Sony κυκλοφόρησα 2-3 τραγούδια και μου είπαν ότι δεν μπορούν να πουλήσουν άλλα αντίτυπα. Με έχουν πουλήσει πολλές φορές».

Σχόλια