Σύννεφα παρακμής απλώνονται στη χώρα . Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης δέχεται απειλές από μπράβους της νύχτας μεταξύ των οποίων και εν ενεργεία αστυνομικός .

 


Ο («γαλάζιος») Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης , καταγγέλλει δημοσίως πως τον απειλεί ομάδα μπράβων, μεταξύ των οποίων και εν ενεργεία αστυνομικός, για την επαναλειτουργία μαγαζιού της παραλιακής .

Ο Ανδρέας Κονδύλης αποκάλυψε τις απειλές στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας, ενημερώνοντας ότι έχει ήδη προσφύγει και καταθέσει στοιχεία στη Δικαιοσύνη. «Δεν φοβόμαστε», είναι το μήνυμα που στέλνει . «Νονοί της νύχτας, μαφίες και ναρκωτικά δεν έχουν καμία θέση στην παραλία του Αλίμου», συμπληρώνει.

τον περασμένο Ιούνιο ο Δήμος Αλίμου προχώρησε σε εφαρμογή μέτρων κατά της ηχορρύπανσης στην περιοχή του παραλιακού μετώπου. «Κάναμε κάτι προς όφελος των πολιτών. Υποδέχθηκαν τα μέτρα με ανακούφιση, γιατί είχαν μαρτυρήσει. Αλλά και τα καταστήματα, προς τιμήν τους, έδειξαν διάθεση συνεργασίας και συνεννόησης. Χαμηλώσανε τη μουσική, βάλανε συστήματα ηχομόνωσης, κάνανε δηλαδή δαπάνες σοβαρές. Το πρόβλημα εξαλείφθηκε κατά 90%-95%. Ένα κατάστημα όμως έφερε βαρέως αυτά τα μέτρα και ότι ο δήμος αποφάσισε να επιβάλει τον νόμο. Και θέλησε να επιβάλει τον νόμο της νύχτας. Ε, θα τα πούμε στα δικαστήρια και όπου αλλού χρειαστεί».

Σχόλια