To παλιό { FRANGELICO } μεταμορφώθηκε σε ESTET ATHENS και μας παρουσιάζει ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΦΩΤΗΣ . ΠΡΕΜΙΕΡΑ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!

 




Σε ESTET Athens μετατρέπεται, μετά από 30 ολόκληρα χρόνια παρουσίας στη νυχτερινή διασκέδαση το αγαπημένο Frangelico και ετοιμάζεται να δώσει νέο αέρα ανανέωσης στον Άλιμο όπου βρίσκεται. Την πίστα του ανανεωμένου κέντρου θα εγκαινιάσουν Νίκος Μακρόπουλος και Κώστας Καραφώτης, ένα δίδυμο – φωτιά στη διασκέδαση της πόλης για φέτος. Μέσα από μία ανάρτηση στο Instagram, το νέο στέκι έκανε γνωστή την αλλαγή αυτή ονόματος σε ESTET Athens αλλά και αποκάλυψε το σχήμα που θα φιλοξενηθεί στον χώρο του φέτος και η πρεμιέρα αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα, παρά το γεγονός ότι η ακριβής ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Νίκος Μακρόπουλος και Κώστας Καραφώτης ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν έναν πολύ ξεχωριστό χειμώνα, γεμάτο εκπλήξεις από τον χώρο του ESTET Athens.

Το ESTET Athens βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 στον Άλιμο και μέχρι πρότινος ήταν ένα από τα πιο γνωστά και παλιά νυχτερινά κέντρα της πόλης, το γνωστό σε όλους Frangelico. Το τελευταίο έκλεισε 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη διασκέδαση της Αθήνας και φέτος αισίως αλλάζει όνομα, λεγόμενο πλέον ESTET Athens. Ο Νίκος Μακρόπουλος είναι το όνομα εκείνο που θα εγκαινιάσει τον νέο χώρο και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, καθώς πρόκειται για έναν καλλιτέχνη που έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν με τη συγκεκριμένη πίστα και έχουν μια αρκετά μεγάλη πορεία στη νύχτα μαζί. Από την άλλη, και ο Κώστας Καραφώτης έχει ανέβει στη συγκεκριμένη σκηνή στο μακρινό παρελθόν, πριν από περίπου μια δεκαετία, οπότε είναι επίσης ένα δοκιμασμένο όνομα στον συγκεκριμένο χώρο. Στο παρελθόν, σε όλα αυτά τα πολλά χρόνια πορείας του νυχτερινού κέντρου στη νύχτα, έχουμε δει και πολλά άλλα μεγάλα ονόματα, όπως είναι ο Χρήστος Μενιδιάτης, ο Σταμάτης Γονίδης, η Άντζελα Δημητρίου, ο Χρήστος Χολίδης, ο Ηλίας Βρεττός, ο Γιώργος Γιαννιάς. Φέτος, μπορεί να δούμε εκεί δύο ονόματα που έχουμε δει ξανά στην πίστα του, όμως, θα δούμε για πρώτη φορά τη συνύπαρξή τους εκεί. Και αναμφίβολα, πρόκειται για μια συνεργασία που θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα κάνει το κέφι να χτυπήσει κόκκινο.

Το ESTET ATHENS κάνει έναρξη 8 Δεκεμβρίου κάθε Πέμπτη και Σάββατο !

Σχόλια