«Στέλιο πες αλεύρι» Με μια προειδοποίηση ανακοίνωσε την είσοδός της στο All Star Survivor η Ειρήνη Παπαδοπούλου !

 


Με μία μόνο λέξη, και μια εικόνα που ισούται με χίλιες, η Ειρήνη Παπαδοπούλου πιθανότατα ανακοίνωσε κάτι που εδώ και καιρό ψιθυρίζεται στα πηγαδάκια  του All Star Survivor. Έχοντας ως λεζάντα το «έτοιμοι....;;;;» όλα δείχνουν πως η μπουλντόζα θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης να πιάσει από εκεί που άφησε την ιστορία του 2017 από την οποία είχε αποχωρήσει οικειοθελώς στο 40ο επεισόδιο.

Στην ανάρτηση από κάποια εξωτική παραλία, η 37χρονη τραγουδίστρια ποζάρει με το μαγιό της ενώ στο πλάνο φαίνεται και η φωτιά η οποία πιθανότατα συμβολίζει και τις συνθήκες επιβίωσης με τις οποίες θα έρθει αντιμέτωπη προσεχώς. Όπως ήταν λογικό, η ανάρτηση έγινε viral και στο Twitter οι χρήστες του οποίου ανυπομονούν να δουν τη μπουλντόζα τους στους στίβους μάχης.

Πολλοί είναι εκείνοι που ανυπομονούν να δούνε το reunion Στέλιου - Ειρήνης, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Στέλιο πες αλεύρι... Η μπουλντόζα σε γυρεύει...».

Η ιστορία της αλληλοεξόντωσης Στέλιου - Ειρήνη

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αφού καβγάδισε με τον Γιώργο Αγγελόπουλο αρκετές φορές, στράφηκε επίσης πολλές φορές κατά της Ειρήνης Παπαδοπούλου κάνοντας και ένα απαράδεκτο σκετς με το μαγιό της όσο εκείνη έλειπε- μπροστά σε όλους τους υπόλοιπους «Διάσημους».

Ειδικότερα, η 31χρονη τότε παίκτρια σηκώθηκε και έφυγε από την καλύβα λόγω μιας διαμάχης για το φαγητό της ομάδας και όσο εκείνη έλειπε, ο Στέλιος Χανταμπάκης προχώρησε σε μία απίστευτα προκλητική κίνηση κατά της τραγουδίστριας.

Το γυαλί ανάμεσα στην Παπαδοπούλου και την παρέα του Χανταμπάκη, είχε ραγίσει για τα καλά και η Ειρήνη στις συνεντεύξεις της στο ριάλιτι κατηγορούσε ευθέως τον Στέλιο και την κλίκα του για στρατηγική εις βάρος της.

Για όποιον θα θυμάται, η τραγουδίστρια είχε εκφράσει, μάλιστα, την επιθυμία να ψηφιστεί, προκειμένου να πάει στους Μαχητές. Τόσο αρνητικό ήταν το κλίμα. Ωστόσο, αυτό δεν συνέβη και μάλιστα όταν η Ειρήνη κατάφερε την τελευταία στιγμή να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση, λόγω της προσωπικής της ασυλίας, κατάφερε να «καθαρίσει» τον Χανταμπάκη, προτείνοντας τον για αποχώρηση.

Σχόλια