Εκκενώθηκε τρένο του Προαστιακού , δρομολογίου από Πάτρα προς Ρίο . «Ο μηχανοδηγός εντόπισε σπασμένο κομμάτι στις ράγες» .

 


Διακοπή δρομολογίου λόγω βλάβης στις γραμμές του σιδηροδρόμου σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στον Προαστιακό , κατά τη διάρκεια δρομολογίου από Πάτρα προς Ρίο.

Κώστας Γενιδούνιας, πρόεδρος των μηχανοδηγών, ανέφερε πως, κατά τη διάρκεια ενός δρομολογίου από Πάτρα προς Ρίο, ο μηχανοδηγός της αμαξοστοιχίας εντόπισε με το βλέμμα του ένα σπασμένο κομμάτι στις ράγες. Ο οδηγός σταμάτησε την αμαξοστοιχία και οι επιβάτες κατέβηκαν.

«Ειδοποιήθηκαν αμέσως τα κλιμάκια των τεχνικών του ΟΣΕ, οι οποίοι μετέβησαν στο σημείο για να επιδιορθώσουν τη βλάβη» λέει ο κ. Γενιδούνιας, ο οποίος συμπληρώνει πως τα δρομολόγια σε εκείνο το σημείο διακόπηκαν για περίπου δύο ώρες. Το περιστατικό συνέβη γύρω στις 13.00 και από τις 16.30 και μετά τα δρομολόγια επανεκκίνησαν.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε και εκπρόσωπος του ΟΣΕ, ο οποίος σημείωσε πως η ανταπόκριση ήταν άμεση και πως οι γραμμές επιθεωρούνται κάθε βράδυ από κλιμάκια τεχνικών.

Σχόλια