Σασμός - Από τον Ευθύμη μαθαίνει η Βασιλική ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή !


Ο Σασμός καθηλώνει στα επόμενα επεισόδια τα οποία θα επικεντρωθούν ξανά στην άλυτη δολοφονία του Στεφανή καθώς το όπλο του φόνου είναι πλέον στα χέρια της αστυνομίας.

Μέρα με τη μέρα τα πράγματα δυσκολεύουν για τον Μαθιό ο οποίος δε μπορεί να κρύψει την ταραχή του από κανέναν. Η Βασιλική μάλιστα τον διώχνει από το σπίτι προσπαθώντας να τον συνεφέρει κάτι που τον κάνει έξαλλο.

Ο Παύλος παραδίδει στην αστυνομία το όπλο που κατέληξε στα χέρια του. Η αστυνομία ξεκινάει τη βαλλιστική εξέταση και αυτό που ανακαλύπτεται πέφτει σα βόμβα: το όπλο είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο φόνο του Στεφανή.

Ο φάκελος της δολοφονίας ανοίγει ξανά με τον Αντώνη που έχει πλέον επιστρέψει στα καθήκοντά του στο τμήμα να αναλαμβάνει ξανά τη λύση της υπόθεσης.

Ο Ευθύμης περνάει στην αντεπίθεση με τον Μαθιό. Τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ότι αυτός είναι ο φονιάς του Στεφανή είναι ατράνταχτα.

Θα προχωρήσει λοιπόν σε μια παράτολμη κίνηση και θα πιάσει τη Βασιλική αποκαλύπτοντάς της στα ίσα ότι ο δολοφόνος του πρώην άντρα της είναι ο Μαθιός.

Η Βασιλική θα μείνει άναυδη από αυτά που της λέει. Γρήγορα όμως η αγάπη της για τον Μαθιό θα την κάνει να αρνηθεί όλα όσα ακούει. Ο χρόνος όμως για την αποκάλυψη μετράει αντίστροφα.

Από την άλλη ο Μαθιός τα βάζει με τη μητέρα του για το ότι δεν αποκάλυψαν νωρίτερα την αλήθεια. Ο Ευθύμης παράλληλα μαθαίνει κάτι άλλο από τον Βαγγέλη που τον βοηθάει στο σχέδιό του για τον Μαθιό .


Σχόλια