Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες για την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ . Ο εντολέας είναι μεγάλος ποινικός .

 


Δύο χρόνια έχουν περάσει από την δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έξω από το σπίτι του στον Άλιμο και οι εξελίξεις είναι ραγδαίες. Η αστυνομία εκτιμά ότι ο εντολέας είναι μεγάλος ποινικός.

Τα δύο αδέρφια που συμμετείχαν στην δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ συνελήφθησαν και θα απολογηθούν την Τετάρτη, επιπλέον στην δικογραφία εμπλέκονται ακόμα τρία πρόσωπα, όπου δεν υπάρχουν ικανά στοιχεία για να εκδοθούν τα απαραίτητα εντάλματα προς το παρόν. Στη δικογραφία της υπόθεσης αναφέρεται πως ένας κατηγορούμενος προχωρούσε σε παραπλανητικές συνομιλίες, καθώς πίστευε πως τα τηλέφωνα του παρακολουθούνταν από την αστυνομία, προκειμένου να καταδείξει πως δεν γνωρίζει μεγάλο ποινικό, για τον οποίο η αστυνομία εκτιμά πως είναι ο εντολέας της δολοφονία του δημοσιογράφου.

Η συνομιλία αυτή έγινε στις 5 Σεπτεμβρίου του 2022 και ο κατηγορούμενος, στην προσπάθειά του να απειλήσει έναν ιδιώτη, ξεχνιέται και του αναφέρει το όνομα του μεγάλου ποινικού. Στη συνέχεια έκανε παραπλανητικά τηλέφωνα στη προσπάθειά του να μην συνδεθεί ο δολοφόνος του δημοσιογράφου με τον εντολέα του.

Σχόλια