Μυρίζει «Μπαρούτι» η νύχτα της Πάτρας !

 


Χτυπήματα «μπράβων» μέσα σε καταστήματα διασκέδασης, επιθέσεις σε ηλικιωμένους, ξυλοδαρμοί ανηλίκων ακόμη και σε δημόσια θέα, ληστείες , εμπρησμοί καταστημάτων εστίασης και οχημάτων, προειδοποιητικά «πυρά» για εκβιασμούς, αναμένετε το μεγάλο μπαμ , και το πότε !

Σε κλαμπ του κέντρου της Πάτρας, μέσα σε μερικές μόνο εβδομάδες, έχουν σημειωθεί τέσσερα επεισόδια, μεταξύ αυτών κι ένα μαχαίρωμα, με πληρωμένους «μπράβους» να κάθονται στην πόρτα και να χτυπάνε κόσμο για «ψύλλου πήδημα», αλλά κανείς να μην ασχολείται.

Χθες, ξημερώματα, Κυριακή 23/04/2023 χτύπησαν στρατιωτικούς, οι οποίοι διασκέδαζαν, είχαν πιει και κάτι παραπάνω, τα «αίματα άναψαν» κι αντί να καλέσουν την ΕΛΑΣ να διευθετήσει το όποιο πρόβλημα υπήρξε, κλήθηκαν οι «μπράβοι». Και όλο αυτό δεν θα βγει σε καλό .

Η Αστυνομία πήγε στο σημείο, αλλά οι θαμώνες στρατιωτικοί, που τους είχαν ήδη κάνει μαύρους από το ξύλο, δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια, προφανώς φοβούμενοι ό,τι θα ακολουθούσε στην Υπηρεσία τους.

Πρόκειται για το ίδιο μαγαζί στο οποίο είχε ξυλοκοπηθεί φοιτητής, ο οποίος, όμως, υπέβαλε μήνυση, αλλά ο «φουσκωτός» που τον χτύπησε έγινε «λαγός».

Οι ίδιοι «μπράβοι» είχαν χτυπήσει και άτομο που είχε συνδέσει το όνομά του με τη νύχτα, και το είχαν βγάλει… «τάβλα» από το εν λόγω μαγαζί, ενώ είχε προηγηθεί ξυλοδαρμός στο εσωτερικό του, αφού πρώτα έκλεισαν οι πόρτες.

Η ΕΛΑΣ, ενώ γνωρίζει όλα τα επεισόδια, για «άγνωστο λόγο» δεν ασχολείται !!


Σχόλια