Το πρωί είναι διδάκτωρ της Νομικής και το βράδυ τραγουδάει σε μουσικές σκηνές !!


 Η Μιρέλα Πάχου για τους περισσότερους είναι καταξιωμένη τραγουδοποιός, με δύο άλμπουμ («Μιρέλα» το 2014 και «Λίγο χρώμα» το 2018) και συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής έντεχνης σκηνής, από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, τον Μίλτο Πασχαλίδη, τον Θάνο Μικρούτσικο, τον Διονύση Σαββόπουλο και τον Βασίλη Καζούλη μέχρι τον Γιώργο Νταλάρα, τον Γιάννη Κότσιρα, τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου, τον Χρήστο Θηβαίο και τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Λίγοι όμως γνωρίζουν ότι η Μιρέλα τα πρωινά αλλάζει τα φορέματα και τα αρβυλάκια της τραγουδίστριας με το office look της διδάκτορος της Νομικής. Στο πολυσυλλεκτικό σύμπαν της χωράνε και οι δύο κόσμοι. Και κανένας από τους δύο δεν καταλαμβάνει στην καρδιά της περισσότερο χώρο από τον άλλον.

Μουσική και Nομική.

 Είναι δύο τελείως διαφορετικοί κόσμοι και δεν είναι εύκολη υπόθεση να κάνω και τα δύο παράλληλα. Νιώθω, όμως, τυχερή που καταφέρνω με κάποιον τρόπο να ισορροπώ τελικά ανάμεσα σε αυτά τα δύο παράλληλα σύμπαντα και χαίρομαι πολύ που κάνω και τα δύο. Δεν ξέρω αν θα ήμουν καλύτερη στον έναν από τους δύο χώρους, αν είχα αφοσιωθεί αποκλειστικά. Καμιά φορά σκέφτομαι ότι αν τα δίνεις όλα σε έναν τομέα, ίσως πιέζεσαι περισσότερο και δεν δίνεις το μάξιμουμ των δυνατοτήτων σου.

Σίγουρα ο ένας χώρος δεν συμπληρώνει τον άλλον και οι δύο όμως συμπληρώνουν εμένα. Ο συνδυασμός τους μου δίνει και ισορροπία και ελευθερία με έναν παράξενο τρόπο. Πάντα κρατώ ένα απόσπασμα από τη «Μαρία Νεφέλη» του Οδυσσέα Ελύτη που λέει «αν δεν στηρίξεις το ένα σου πόδι έξω απ’ τη Γη ποτέ σου δεν θα μπορέσεις να σταθείς επάνω της». Η Νομική για μένα είναι η Γη και η μουσική ο ουρανός. Είναι η δική μου ισορροπία.

Σχόλια