Μία όμορφη έκπληξη ετοίμασε ο Σάκης Ρουβάς στον Κωνσταντίνο Αργυρό, με αφορμή τα γενέθλια και την ονομαστική γιορτή του τραγουδιστή !!

 




Ο Σάκης Ρουβάς ευχήθηκε στον καλό του φίλο και συνεργάτη από σκηνής, με τους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου όπου εμφανίζονται { Teatro } , να συμμετέχουν με ενθουσιασμό στην όμορφη έκπληξη.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είχε, μάλιστα, διπλά την «τιμητική» του, αφού εκτός από την ονομαστική του εορτή την Κυριακή 21/5, είχε και τα γενέθλιά του.

Όπως καταγράφεται και σε σχετικό βίντεο, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρισκόταν στη σκηνή και διασκέδαζε τους θαμώνες του μαγαζιού όπου εμφανίζεται, ο Σάκης Ρουβάς «εμφανίστηκε» κάνοντάς του μια όμορφη έκπληξη.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους συντελεστές του προγράμματος, ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου με μία εντυπωσιακή τούρτα, και ξεκίνησε να τραγουδάει το «Happy Birthday» στον Κωνσταντίνο Αργυρό, με τους θαμώνες του μαγαζιού να συμμετέχουν με ενθουσιασμό στην έκπληξη και να τραγουδούν μαζί του.


Σχόλια