Ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μωραΐτης αποχώρησε από θεατρική παράσταση γιατί τον ενημέρωσαν ότι δεν θα τον συμπεριλάβουν στο προωθητικό υλικό της παράστασης «γιατί δεν είναι τηλεοπτικός» !

 


Μεγάλη αναστάτωση επικρατεί στους συντελεστές της παράστασης «Οιδίπους Τύραννος» μετά την αποκάλυψη του ηθοποιού Κωνσταντίνου Μωραΐτη ότι αποχώρησε από την ομάδα, επειδή τον ενημέρωσαν ότι δεν θα τον συμπεριλάβουν στο προωθητικό υλικό της παράστασης «γιατί δεν είναι τηλεοπτικός»

Συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Μωραΐτης γνωστοποίησε με ανάρτησή του στα social media ότι αποχωρεί από το θεατρικό έργο «Οιδίπους Τύραννος», όταν του ανακοινώθηκε από την παραγωγή, ότι το όνομά του δεν θα μπει στους συντελεστές.

«Θα ήθελα επίσημα να σας ενημερώσω ότι εχω αποχωρήσει από την παράσταση Οιδιπους Τύραννος εδώ και 10 μέρες. Οι ηθοποιοί δεν είμαστε τσαντάκια αναλόγως με τους followers μας να πιάνουμε την ανάλογη θέση στη βιτρίνα. “δεν είσαι τηλεοπτικός και δεν θα προσελκύσεις κόσμο, οπότε δεν θα σε συμπεριλάβουμε σε προωθητικό υλικό” μου είπε η παραγωγή. Όπως και πολλά άλλα που δεν θα ήθελα να αναφέρω. Σε μια εποχή που η τέχνη και οι άνθρωποι της είναι αποδέκτες απαξιωτικών συμπεριφορών, είναι χρέος μας να αντιστεκόμαστε», ανέφερε χαρακτηριστικά..

Θα ήθελα επίσημα να σας ενημερώσω ότι έχω αποχωρήσει από την παράσταση Οιδιπους Τύραννος εδώ και 10 μέρες , και η υπόθεση έχει πάρει τη νομική οδό .


Σχόλια