Πως θα είναι και πιώς θα αντικρίζει νεκρό τον Ευθύμη στο Σασμό;

 


Ο Ευθύμης Φαρμάκης είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ρόλους στον Σασμό, μιας και όταν ήταν μικρός όχι απλώς έχασε τον δρόμο του, αλλά τον βρήκε στον κόσμο της νύχτας. 

Ο ίδιος μπλέχτηκε από νωρίς με τον υπόκοσμο και όταν έχασε τον μοναδικό άνθρωπο που αγάπησε, τη γυναίκα του Ρέα, αποφάσισε να καταστρέψει τα πάντα και τους πάντες.

Ο μέχρι πρότινος φίλος του αδελφικός ο Παύλος , θα μάθει για την εμπλοκή του στην δολοφονία του του Αντώνη τη μέρα του γάμου του με τη Μαρίνα .

Έτσι, θα πει στον Ευθύμη πως τον είχε προειδοποιήσει να μην πειράξει ανθρώπους που αγαπά και μάλιστα του θυμίζει ότι του είχε τάξει ότι αν πειράξει κάποιον δικό του, θα είναι εκείνος που θα του αφαιρέσει τη ζωή. Έτσι, τον σημαδεύει με το όπλο.

Ωστόσο, ο Ευθύμης δεν θα αντιδράσει, δεν θα αρνηθεί τις κατηγορίες του, δεν θα του επιτεθεί μιας και ξέρει πια πως ήρθε το τέλος του. Όμως, θα του ζητήσει ένα πράγμα: Να τον αφήσει να πεθάνει όπως ο ίδιος θέλει και να πάει στη Ρέα του.

Έτσι, ο Παύλος θα το σεβαστεί κι ο Φαρμάκης θα βγάλει το όπλο από το συρτάρι του γραφείου του, θα βάλει την κάννη στο στόμα του και θα πατήσει τη σκανδάλη…


Σχόλια