Αν επιβεβαιωθεί πως οι Coldplay θα έρθουν στην Ελλάδα, θα μιλάμε σίγουρα για τη συναυλία του 2024 !!

 


Τίποτα δεν είναι επίσημο ακόμα, αλλά όλα τα στοιχεία δείχνουν πως οι Coldplay θα έρθουν για μία ξεχωριστή συναυλία στην Ελλάδα μέσα στο 2024 !!

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που η γνωστή μπάντα από τη Βρετανία θα έρθει στη χώρα μας και οι φανς τους, αλλά και οι μουσικόφιλοι, περιμένουν πώς και πώς την επίσημη ανακοίνωση. Πέρα από κάποια easter eggs, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, στις 20 Ιουλίου και αφού ολοκληρωθεί αυτό το σκέλος της ευρωπαϊκής περιοδείας τους, αναμένεται να ανακοινωθούν νέες ημερομηνίες για τη συνέχιση των εμφανίσεων του συγκροτήματος.

Ένα βίντεο που προβλήθηκε στις οθόνες της συναυλίας τους στο Άμστερνταμ, ανάμεσα σε σημαίες από διάφορες χώρες, βλέπουμε και την ελληνική. Πολλοί φανς θεωρούν πως αυτές οι σημαίες σηματοδοτούν τις επόμενες στάσεις του «Music of the Spheres World Tour», της νέας περιοδείας του γνωστού συγκροτήματος.

Άλλο ένα σημαντικό στοιχείο ήρθε από το Instagram της Frontstage. Η εταιρεία μουσικών παραγωγών μαζί με την High Priority φέρνουν φέτος τους Guns ‘N Roses στην Ελλάδα.

Η εταιρεία ανάρτησε στον επίσημο λογαριασμό της φωτογραφίες με έναν… εξωγήινο έξω από την Βουλή στο Σύνταγμα, στην Ερμού, αλλά και στην πλατεία Μοναστηρακίου να κρατάει μία ταμπέλα με το hashtag #MOTSWT. Τα αρχικά φαίνεται να σημαίνουν «Music of the Spheres World Tour», την παγκόσμια περιοδεία των Coldplay. Μάλιστα, η πινακίδα που κρατάει ο εξωγήινος μας προετοιμάζει για μία ξεχωριστή ανακοίνωση για την Πέμπτη, 20 Ιουλίου.

Σχόλια