Το Release Athens 2023 υποδέχεται τους μοναδικούς Στέρεο Νόβα, το Σάββατο 15 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού !!


 Ένα από τα πιο σημαντικά ελληνικά συγκροτήματα όλων των εποχών, θα στήσει μια εντυπωσιακή παραγωγή, την μεγαλύτερη της καριέρας τους, όπως οι ίδιοι υπόσχονται.

Ο χορός θα χαρακτηρίσει τη βραδιά, και πώς αλλιώς, καθώς μαζί τους εμφανίζονται και δύο εμβληματικά συγκροτήματα, που προστάζουν να μην… μείνεις ακίνητος.

Οι Leftfield, το σπουδαίο σχήμα της βρετανικής ηλεκτρονικής μουσικής, έρχονται για πρώτη φορά στη χώρα και ήδη όλοι μας ανυπομονούμε.

Οι Boy Harsher, οι Αμερικανοί εκπρόσωποι της dark electronica, επιτέλους σε μια φεστιβαλική μέρα, ιδανικοί για να… πάρουμε μπρος.

Το show ανοίγουν οι υπέροχοι Marva Von Theo.

Επιλέξαμε μερικά τραγούδια από όλα τα ονόματα που θα εμφανιστούν σε αυτή τη σπουδαία από κάθε άποψη φεστιβαλική ημέρα.

Tα «Προάστια» κυκλοφόρησαν πριν 30 χρόνια και ο ήχος των Στέρεο Νόβα ηχεί ακόμα σύγχρονος, ποιητικός και ρεαλιστικός όσο ποτέ. Μια από τις κλασικότερες στιγμές της Ελληνικής μουσικής πέρα απο τα καθιερωμένα μουσικά είδη.

Πριν λίγες μέρες, κυκλοφόρησε από την Sky Vector Music το ολοκαίνουργιο E.P. των Στέρεο Νόβα «Ίριδα». Μια μουσική περιπέτεια γεμάτη μελωδίες, φλεγόμενα beat, δύναμη και αγάπη για την ζωή, με την υπέροχη φωνή της IOTA PHI, η οποία θα τους συνοδεύσει και στη σκηνή του Release Athens.


Σχόλια