Ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου θα ξεκινήσουν τις εμφανίσεις τους στα τέλη Οκτωβρίου στο ανανεωμένο Barbarella Athens !!

 


Ύστερα από περίπου εννιά χρόνια παρουσίας στη διασκέδαση της Αθήνας από την Ερμού, το Hotel Ermou δίνει τη σκυτάλη σε ένα άλλο μεγάλο brand της νυχτερινής διασκέδασης το οποίο θα δούμε φέτος για πρώτη φορά στην Αθήνα: το ήδη γνωστό και επιτυχημένο στη Θεσσαλονίκη Barbarella Athens Live ανοίγει το παράρτημα του και στην πρωτεύουσα και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Τη σκηνή του θα εγκαινιάσουν δύο ονόματα που έχουμε δει και στην ίδια σκηνή της Θεσσαλονίκης κατά καιρούς και μαζί θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Ο Λευτέρης Πανταζής και η Έλλη Κοκκίνου ενώνουν τις φωνές και τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας χαρίσουν έναν απίστευτο χειμώνα διασκέδασης από ένα από τα hot spots της πόλης, που μάλιστα επιστρέφει και απόλυτα ανανεωμένο με άλλη ονομασία.

Το Hotel Ermou είχε ανοίξει τις πόρτες του για πρώτη φορά στην Αθήνα και τη Ερμού 152 το 2015, αντικαθιστώντας το προϋπάρχον Interni. Η Άννα Βίσση είχε εγκαινιάσει τη σκηνή του με απόλυτη επιτυχία και μαζί μας παρουσίασαν εφτά άκρως επιτυχημένες σεζόν εμφανίσεων. Τώρα, ο κύκλος αυτός πλέον κλείνει και το Hotel Ermou έρχεται διαδεχτεί το Barbarella Live Party της Αθήνας. Και το μόνο βέβαιο είναι ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις! 

Σχόλια