Ο Mente Fuerte έκανε επίθεση κατά Δανάης Μπάρκα για να υπερασπιστή το αμόρε του Μαρία Σολωμού !

 


Νέο beef φαίνεται πως έχει ξεσπάσει στην ελληνική showbiz, μετά τα όσα σχολίασε η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της «Πάμε Δανάη» για την Μαρία Σολωμού. Τώρα, ο Mente Fuerte δεν κατάφερε να μην υπερασπιστεί την ηθοποιό, που έχουν σχέση .

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν όταν η Μαρία Σολωμού σχολίασε τις νεαρές γυναίκες που γεμίζουν το πρόσωπό τους με botox και υαλουρονικό, υποστηρίζοντας πως εάν είχε κόρη και έκανε κάτι τέτοιο, «θα την είχα αφαλοκόψει, κουρέψει, κλειδωμένη σπίτι». Η Δανάη Μπάρκα είχε σχολιάσει αυτές τις δηλώσεις, προσπαθώντας να πει τη γνώμη της.

«Με σοκάρει γιατί η Μαρία είναι μια γυναίκα, άνω των 35 ετών, η οποία έχει και ένα παιδί, αλλά η εμφάνισή της έχει περάσει από πειραματικά στάδια. Τώρα έχει ράστα, που κάποιος, αντίστοιχα, θα μπορούσε να πει ‘’γιατί μια γυναίκα, σε αυτή την ηλικία, κάνει αυτό;’’. Επίσης, είναι σε σχέση με έναν άνθρωπο που, μέσα από τη μουσική του, προάγει αυτό το ‘’όλοι ίδιοι’’», είπε, μεταξύ άλλων, η Δανάη Μπάρκα.

Δημοσιεύοντας διάφορα stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Mente Fuerte υπερασπίστηκε τη Μαρία Σολωμού, ρίχνοντας τα βέλη του κατά της Δανάης Μπάρκα. Ανεβάζοντας σε βίντεο το απόσπασμα που μιλάει η παρουσιάστρια, ο Mente Fuerte έγραψε, αρχικά: «Εγώ σας είπα, από εδώ και πέρα δεν θα αφήνω τίποτα να πέσει κάτω. Οι απόψεις είναι σαν τις κ……..ς, όλοι έχουμε μια. Έχουμε και εμείς στοματάκι, απλώς δεν το ανοίγουμε χωρίς λόγο».

«’’Οι επιλογές μας είναι ο καθρέφτης μας’’, μάλλον ο δικός σου δεν θα δουλεύει καλά για να με καλείς στην εκπομπή σου και να επιμένεις τόσο πολύ», έγραψε ο ίδιος, ενώ στη συνέχεια αναδημοσίευσε ένα σχόλιο που έγραφε: «Γυναίκα που έχει φάει ΤΟ bullying για το σώμα της, κάνει bullying σε άλλη γυναίκα γιατί είπε την άποψή της, και το χειρότερο; Μίλησε για ηλικία, για τις προσωπικές της επιλογές και να το προχωρήσει πολύ πιο πέρα, βγάζοντας χολή, μόνο που το πασπάλισε με άχνη, έτσι, για να ενισχύσει λίγο ακόμη την εικόνα του ‘’καλοπροαίρετου, αθώου κοριτσιού’’. Διαφορετικά; Όταν το θύμα, γίνεται θύτης».

Σχόλια