Στην Ελλάδα o Bryan Adams τον Δεκέμβριο για δύο συναυλίες, με τις μεγάλες επιτυχίες του !!

 


Ο Bryan Adams, ο Καναδός ρόκερ με τις αναρίθμητες επιτυχίες και βραβεύσεις ανακοίνωσε την έναρξη της παγκόσμιας περιοδείας του που ξεκινά με δύο συναυλίες στην Ελλάδα.

Ακριβώς 4 χρόνια μετά, ο Bryan Adams, ο τραγουδιστής και συνθέτης, αναμφισβήτητα ένας από τους πιο συναρπαστικούς rocker στον κόσμο, επιστρέφει στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο για 2 συναυλίες, στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Ό,τι και να πει κανείς για τον Bryan Adams είναι λίγο. Ένας καλλιτέχνης με μια μακρόχρονη και παραγωγική καριέρα που μετράει 17 studio άλμπουμ και 4 νέες κυκλοφορίες το 2022 συμπεριλαμβανομένου του “So Happy It Hurts” (προτάθηκε για Grammy) και του “Pretty Woman – The Musical”. Σε αυτά προστίθενται τα Classic pt. I και pt. II, τα οποία παρουσιάζουν νέες ηχογραφήσεις των μεγαλύτερων hits του καλλιτέχνη, τα οποία κυκλοφόρησαν ψηφιακά (ATMOS with Platoon) και είναι διαθέσιμα και ως φυσικό προϊόν (BMG).

Η ευρωπαϊκή του περιοδεία ξεκινάει από την Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2023 με δύο στάσεις: στην Αθήνα στις 5 Δεκεμβρίου στο ΟΑΚΑ BASKETBALL ARENA και στην Θεσσαλονίκη στις 7 Δεκεμβρίου στο PΑΟΚ SPORTS ΑRΕΝΑ.

Η προπώληση δεν έχει ξεκινήσει ακόμα .



Σχόλια