Η Φαίη Σκορδά «τελειώνει» τις φήμες για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου , για το ενδεχόμενο να συνεργαστούν οι δυο τους την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ!

 


Τα τελευταία 24ωρα ξέσπασε φημολογία σχετικά με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Φαίη Σκορδά και το ενδεχόμενο να συνεργαστούν οι δυο τους την επόμενη σεζόν στον ΣΚΑΪ.

Έτσι, λοιπόν, η Φαίη Σκορδά δίνει τη δική της απάντηση στα σενάρια που ήρθαν στη δημοσιότητα γύρω από μία πιθανή συνεργασία της με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ την επόμενη χρονιά.

«Δεν μπορεί αυτό να το πάρει ένας δημοσιογράφος και να το κάνει στοιχείο ρεπορτάζ. Δεν έχω αφήσει ποτέ να ακουστεί κάτι» .

«Παύει να είναι πια αστείο από τη στιγμή που ανοίγει τόσο πολύ η κουβέντα. Είναι φυσιολογικό – και το ξέρει πάρα πολύ καλά και ο Γρηγόρης – όταν πλησιάζει το τέλος ενός συμβολαίου και κάποιος κάνει τηλεοπτικό ρεπορτάζ, να το ψάξει». «Ο Γρηγόρης τις τελευταίες ημέρες πρωταγωνιστεί στα τηλεοπτικά ρεπορτάζ – όχι μόνο στη δική μας εκπομπή – επειδή όντως εκκρεμεί μία ανανέωση συμβολαίου ή μία υπογραφή ενός καινούργιου συμβολαίου. Αυτό γίνεται με όλα τα πρόσωπα, αυτό είναι το τηλεοπτικό ρεπορτάζ.

«Αυτή η κουβέντα όμως με το MEGA υπήρχε από πέρσι. Εμείς λοιπόν το είχαμε συζητήσει στην εκπομπή από πέρσι σαν πληροφορία. Αν έχεις ζήτηση, Γρηγόρη μου, και σε θέλουν όλα τα κανάλια, δεν σε φταίω εγώ. Αν έχει βγει προς τα έξω η πληροφορία ότι τον καλοβλέπουν από το MEGA, οι δημοσιογράφοι το ψάχνουν», τόνισε η Φαίη Σκορδά.

«Εγώ, προφανώς, κάνοντας πλάκα αναφέρθηκα σε αυτή τη συνάντησή μας. Ήταν μία συνάντησή μας στο αεροδρόμιο, που συζητούσαμε πώς ήταν παλιά τα πρωινά, πώς είναι σήμερα, πώς έχουν εξελιχθεί. Όντως έχει αλλάξει η δομή των πρωινών εκπομπών, που η βάση τους παλαιότερα ήταν η ψυχαγωγία.

Αυτές τις εκπομπές αγαπώ εγώ πολύ και ο Γρηγόρης και λέγαμε τι ωραία που θα ήταν να κάναμε κάτι τέτοιο μαζί αλλά σε ένα επίπεδο φιλικής κουβέντας, ρητορικό», επισημαίνει η οικοδέσποινα του Fay’s Time.


Σχόλια