Γεωργιάννα Νταλάρα . Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου και ως καλλιτέχνη, μέχρι εκεί .

 


Η Γεωργιάννα Νταλάρα , σπούδασε Θέατρο και Λογοτεχνία πρώτα στο Brown University και μετά στη RADA.

Αυτό το διάστημα παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής, με τίτλο «Βουνά, ζώα και ξωτικά», στο χώρο Τέχνης Γκαλερί 7.  Η κόρη του σπουδαίου ερμηνευτή μίλησε στην ΕΡΤ για την ενασχόλησή της με την Τέχνη, ενώ στο event έδωσε το παρών και ο ίδιος ο Γιώργος Νταλάρας.

«Κάθε άνθρωπος έχει τις προτεραιότητές του και από ‘κει και πέρα φέρεται δίκαια προς την οικογένειά του και προς αυτούς που αγαπάει», επισημαίνει στην κάμερα της ΕΡΤ η Γεωργιάννα Νταλάρα, σημειώνοντας: «Εκτιμώ πάρα πολύ τον πατέρα μου και ως καλλιτέχνη, μέχρι εκεί».

Τι είπε ο Γιώργος Νταλάρας για την κόρη του

«Κατάλαβα ότι η Γεωργιάννα είχε καλλιτεχνική φλέβα από τη στιγμή που γεννήθηκε. Ξεκίνησα αργά, με τάξη και μέσα σε λίγο καιρό άρχισε να κάνει άλματα. Είναι αξιοθαύμαστη», δηλώνει ο Γιώργος Νταλάρας για την κόρη του, εξομολογούμενος πως είναι και χαζομπαμπάς και χαζοπαππούς.

«Ο πατέρας κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος: αφήνει τον χρόνο να πάει χαμένος. Ο παππούς δεν κάνει αυτό το λάθος. Είναι θέμα ωριμότητας νομίζω, μεγαλώνοντας μαθαίνουμε», προσθέτει ο επιτυχημένος ερμηνευτής.

Είχα σκεφτεί να υπογράφω έργα με άλλο όνομα .

«Μεγάλωσα ως αγοροκόριτσο. Επειδή δεν είχα αδέλφια και είχα φίλους αγόρια, ίσως να επηρεάστηκα από αυτό», τονίζει η Γεωργιάννα Νταλάρα σε άλλο σημείο.

«Όλοι έχουμε ένα όνομα, δεν νομίζω ότι μου στάθηκε εμπόδιο σε κάτι. Οφείλουμε να συμβιβαστούμε με αυτό, κάποιοι το αλλάζουν. Η μαγκιά είναι να το κρατήσεις. Είχα σκεφτεί να υπογράφω έργα με άλλο όνομα, θα ήταν όμως μέγα λάθος, γιατί θα ήταν αποφυγή», εξομολογείται σε άλλο σημείο η Γεωργιάννα Νταλάρα.

Σχόλια