Η Ποντικοπαγίδα συνεχίζει την τεράστια επιτυχία της και στη Θεσσαλονίκη παίρνοντας παράταση παραστάσεων, για 3 ακόμα εβδομάδες, έως και τις 17 Δεκεμβρίου !!

 


Μετά από 350 sold out παραστάσεις στην Αθήνα, η Ποντικοπαγίδα συνεχίζει την τεράστια επιτυχία της και στη Θεσσαλονίκη παίρνοντας παράταση παραστάσεων, για 3 ακόμα εβδομάδες, έως και τις 17 Δεκεμβρίου! Δεν είναι τυχαίο ότι το θρυλικό έργο μυστηρίου της Αγκάθα Κρίστι παραμένει το μακροβιότερο έργο στην ιστορία του παγκόσμιου θεάτρου, που παίζεται συνεχώς στο West End από τo 1952 έως σήμερα.

Η αρχική του εκδοχή, το 1947, ήταν ραδιοφωνική, βασισμένη στο αδημοσίευτο, τότε, διήγημα της Αγκάθα Κρίστι με τίτλο "Τρία τυφλά ποντίκια". Τον τίτλο "Ποντικοπαγίδα" τον εμπνεύστηκε από το θεατρικό έργο που στήνει ο Άμλετ στο ομώνυμο έργο του Σαίξπηρ για να συλλάβει την ενοχή της μητέρας και του πατριού του. Στήνει, δηλαδή, ένα θέατρο μέσα στο θέατρο, υιοθετώντας μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά, προκειμένου να μπερδέψει τους ενόχους και να φέρει στο φως την αλήθεια. Κι αυτή η έμπνευση της Αγκάθα δεν είναι καθόλου τυχαία...


Οκτώ ήρωες (Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Παύλος Ευαγγελόπουλος, Κωνσταντίνος Κάππας, Ελένη Κρίτα, Άγγελος Μπούρας, Βαγγέλης Σαλευρής, Γιώργος Σοφικίτης, Σάννυ Χατζηαργύρη) που όλοι τους κρύβουν ένα μυστικό, βρίσκονται αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες και επικίνδυνα ψέματα.

Ο φόβος τους κυκλώνει και ένας δολοφόνος βρίσκεται ανάμεσά τους. Μια ιστορία εκδίκησης με μεγάλές ανατροπές, έξυπνα τεχνάσματα και μια ποντικοπαγίδα που περιμένει το επόμενο θύμα της!

….η συνέχεια επί σκηνής στο θέατρο Κολοσσαίον!


Σχόλια