Τον Πάνο Κιάμο υποδέχονται η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στο «Σπίτι με το MEGA» , την Παραμονή των Χριστουγέννων !!

 


Μια φαντασμαγορική βραδιά έρχεται την Παραμονή των Χριστουγέννων στο «Σπίτι με το MEGA». Την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 21:00, η Ρούλα Κορομηλά και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης φορούν τα γιορτινά τους, υποδέχονται τον Πάνο Κιάμο και μας προσκαλούν σε ένα λαμπερό ρεβεγιόν με δημοφιλή τραγούδια, χορό και αγαπημένους καλεσμένους.

Δίπλα του επί σκηνής θα βρεθούν δημοφιλείς καλλιτέχνες τους οποίους θα απολαύσουμε σε απρόσμενα ντουέτα αλλά και solo ερμηνείες. Ο Γιώργος Αλκαίος, ο συνθέτης και τραγουδιστής που έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική ποπ μουσική, ερμηνεύει παρέα με τον Πάνο Κιάμο το «Παράπονο με πιάνει». Ο Γιώργος Βελισσάρης μάς ταξιδεύει στην παράδοση με τα τραγούδια του και μας χαρίζει μία τρυφερή οικογενειακή στιγμή, τραγουδώντας για πρώτη φορά στην τηλεόραση μαζί με τον γιο του, τον Κωνσταντίνο. Το γλέντι απογειώνεται με τον Νίκο Ζωιδάκη στη λύρα και τις αξεπέραστες μαντινάδες του. Ο Νίκος Απέργης και η Μαλού κρατούν το κέφι αμείωτο με τα τραγούδια και την εκρηκτική σκηνική παρουσία τους. Στη βραδιά συμμετέχει και η Αφροδίτη Χατζημηνά.

Σχόλια