Τα πήρε και δικαιολογημένα η Ιουλία Καλλιμάνη , όταν «προσγειώθηκε» στο πρόσωπό της πανέρι με λουλούδια !

Όλα έχουν ένα μέτρο , οι καλλιτέχνες δεν είναι ζώα σε κλουβί . Στο παρελθόν είχε αναφερθεί και ο Νότης σε κάποια τέτοια ευτραπελά επί πίστας και μερική των έκριναν λάθος .

Μια τέτοια δυσάρεστη «έκπληξη» περίμενε την Ιουλία Καλλιμάνη σε πρόσφατη εμφάνισή της στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά { Tokyo Theater Athens } , με την τραγουδίστρια να δέχεται στο πρόσωπο πανέρια με λουλούδια, και να μην κρύβει τον εκνευρισμό της.  Η τραγουδίστρια δεν έκρυψε τον εκνευρισμό της, και αμέσως σταμάτησε να τραγουδά, ενώ κοιτούσε επίμονα τον θαμώνα που της πέταξε τα λουλούδια με φόρα στο πρόσωπο. Έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα, η Ιουλία Καλλιμάνη συνέχισε την ερμηνεία της, ενώ στα σχόλια του σχετικού βίντεο αρκετοί είναι οι χρήστες που έγραψαν ότι η τραγουδίστρια «έπαθε Οικονομόπουλο», κάνοντας αναφορά στην αντίδραση του τραγουδιστή σε αντίστοιχο περιστατικό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ιουλία Καλλιμάνη «πέφτει θύμα» της εν λόγω «πρακτικής» που ακολουθείται από τους θαμώνες στα μπουζούκια, με την τραγουδίστρια να έχει αναφέρει, μάλιστα, σε παλαιότερη συνέντευξή της . «Μου έχουν ρίξει λουλούδια με δύναμη στο πρόσωπο και σκίστηκε το χείλος μου. Μάτωσε, έτρεξαν αίματα και σταμάτησα το πρόγραμμα».

Σχόλια