Πανικός έχει πέσει σε όσους και όσες πουλάνε μούρη στα social media για μεγάλη ζωή , μετά τα γεγονότα και τη φοροδιαφυγή-μαμούθ στον χλιδάτο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι !!

 


Τα τελευταία χρόνια έχουν αλλάξει πολλά πράγματά της καθημερινότητάς μας , μέσα σε αυτά είναι και , το φαγητό μας και η διασκέδαση μας ακόμα και η σχέσεις μας , και όλα αυτά για τα social media .

Και άν απορείτε καθίστε και ρίξτε μια ματία στα social media , { facebook } ,Instagram , TikTok . 

Αρκετά είναι τα άτομα που θέλουν να παρουσιάσουν κάτι το οποίο δεν είναι , και πασχίζουν για αυτό ,κάποια άλλα παρουσιάζουν χρήματα που ξοδεύουν ακατάπαυστα , και μας παρουσιάζουν που τρώνε που διασκεδάζουν και ακόμα με ποιους η και ποιες πάνε στο κρεβάτι.

Μετά τα προχθεσινά ευτράπελα στο χλιδάτο γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι , και το ντού της ΑΑΔΕ , κατάλαβαν ότι αρκετή θα μπουν στο στόχαστρο και ότι δεν αστειεύονται ποια . Πλέον έχει ενεργοποιηθεί το ειδικό λογισμικό από την ομάδα ελεγκτών της ΑΑΔΕ που σκανάρει τα social media. Με τη βοήθεια του ειδικού αλγορίθμου, οι ελεγκτές άρχισαν να εντοπίζουν έναν έναν  αυτούς και αυτές που παρουσιάζουν μεγάλη ζωή.!!

Σχόλια