Η Άννα Βίσση κάνει μαθήματα φωνητικής με την αδερφή της, Λία και τα videos τους γίνονται viral !!

 


Η Άννα Βίσση κάνει μαθήματα φωνητικής με την αδερφή της, Λία και τα videos τους γίνονται viral. Η ιστορία των δύο αδερφών και οι συγκινητικές συναντήσεις τους επί σκηνής.

Πριν από λίγα 24ωρα η Άννα Βίσση μοιράστηκε ένα νέο video sto ΤikTok, μέσα από το καμαρίνι της, όπου την βλέπουμε να «ζεσταίνει» τη φωνή της υπό την καθοδήγηση της δασκάλας της, Λίας Βίσση.

«Ζέσταμα απο Φλα μινορε, φραϊντευ ναϊτ ατ χοτελ ερμου καμαρίνι», έγραψε με χιούμορ η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Oι fans δεν άφησαν ασχολίαστο το post επισημαίνοντας πόσο όμορφη σχέση έχουν οι δύο αδερφές.

Άννα και Λία Βίσση ξεκίνησαν μαζί την καριέρα τους στη μουσική, καθώς τραγουδούσαν στην επαρχία και στην Κύπρο όπου ήταν γνωστές ως «Αδερφές Βίσση». Λίγο αργότερα, το 1970, η δημοτικότητα της Άννας Βίσση στην Κύπρο εκτοξεύτηκε μετά από τη συμμετοχή της σε έναν τηλεοπτικό μουσικό διαγωνισμό όπου κέρδισε το πρώτο βραβείο. Το 1973 η οικογένεια της τραγουδίστριας πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στην Αθήνα, βοηθώντας την να ξεκινήσει την καριέρα της στην ελληνική δισκογραφία.

Η Λία Βίσση ακολούθησε διαφορετική πορεία, αποκτώντας δίπλωμα πιάνου από το Εθνικό Ωδείο. Εργάστηκε ως καθηγήτρια πιάνου και μέχρι σήμερα θεωρείται μια από τις καλύτερες καθηγήτριες φωνητικής.

Σχετικά με την απόφασή της να ζει και να εργάζεται μακριά από τα media η Λία Βίσση είχε εξηγήσει: «Είμαι πιο ήσυχος άνθρωπος γι' αυτό και δεν με τράβηξε ποτέ να τραγουδήσω σε μεγάλα κέντρα. Έγινε μία φορά το ΄90 και δεν μου άρεσε που έπρεπε να ντυθώ με έναν ιδιαίτερο τρόπο για την πίστα, η πίστα ήταν ο θάνατός μου, γι' αυτό συνέχισα σε μουσικές σκηνές. Ό,τι έκανα μέχρι σήμερα δεν ντρέπομαι γι' αυτά, είμαι ήσυχη». 

Σχόλια