Βρέθηκε οπλοστάσιο στο σπίτι του Αλέν Ντελόν . Κατασχέθηκαν 72 πυροβόλα και 3000 σφαίρες !


 Ένα οπλοστάσιο βρέθηκε στο σπίτι του Αλέν Ντελόν στο Ντουσί της κεντρικής Γαλλίας, καθώς η αστυνομία προχώρησε στην κατάσχεση 72 πυροβόλων όπλων και περισσότερων των 3.000 φυσιγγιών, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε την Τρίτη η εισαγγελία του Μονταρζίς.

Όπως αναφέρθηκε βρέθηκαν σκοπευτικά όπλα, κυρίως κατηγορίας Α και Β, καθώς και συλλεκτικά όπλα. Μάλιστα, οι προκαταρκτικές έρευνες έδειξαν ότι ο Αλέν Ντελόν «δεν είχε κάποια εξουσιοδότηση που του επέτρεπε να κατέχει πυροβόλο όπλο». Με αυτά τα δεδομένα, η έρευνα συνεχίζεται, μεταξύ άλλων, για την κατηγορία της «παράνομης απόκτησης και κατοχής όπλων κατηγορίας Α, Β και Γ». Οι ερευνητές που βρέθηκαν στο ακίνητο του 88χρονου ηθοποιού, διαπίστωσαν επίσης την ύπαρξη ενός σκοπευτηρίου.

Η εξέλιξη αυτή προέκυψε μετά την έναρξη μιας άλλης εισαγγελικής έρευνας, σχετικής με τις τεταμένες σχέσεις του Αλέν Ντελόν με τα παιδιά του. Το συγκεκριμένο πλαίσιο σε συνδυασμό με τις ανησυχίες για την εύθραυστη κατάσταση της υγείας του ηθοποιού, ώθησαν, την εισαγγελία να εξετάσει λεπτομερώς το θέμα της οπλοκατοχής του Γάλλου ηθοποιού.


Σχόλια