Ο Μανώλης Μούτσος μπαίνει δυναμικά στην αγορά της Σύρου , στον χώρο της εστίασης με το νέο στολίδι “Liakó Syros” . Και ο Γιώργος Φώσκολος καλεί τους συντοπίτες και συντοπίτισσες του , να το αγκαλίασουν !!

 


Δυο καλή φίλη συναντιόνται και στη Σύρο , και Η αιτια είναι πως ο Μανώλης Μούτσος επενδύει σε αυτό που ξέρη και κάνη καλύτερα ,  στο Νησί καταγωγής του Γιώργου Φώσκολου .

Ο Μανώλης Μούτσος σήμερα είναι δύναμη στον χώρο της εστίασης , το ..πανεπιστήμιο που έβγαλε με τον Παπαθεοχάρη, το live clubbing με το Akanthus, ο συνεταιρισμός με τον Αντώνη Ρέμο στο OPUS, η είσοδος στα μπουζούκια, με την οικογένεια Γιγουρτάκη, μαζί στην ίδια ομάδα. Έχει και πολύ Σύρο πλέον το έργο του.


Το νέο κόσμημα είναι τοπ. Λέγεται “Liakó Syros”, στην κατηγορία Restaurant bar ανήκει, άνοιξε χθες, και άφησε με το καλημέρα, φοβερές εντυπώσεις.


Ήταν όλοι εκεί, και φυσικά και ο καλός του φίλος  Γιώργος Φώσκολος.

Που κάλεσε τους αγαπητούς συντοπίτες και συντοπίτισσες του, να δείξουν το καλό τους πρόσωπο.

“O Μανώλης Μούτσος έχει επενδύσει πολλά χρήματα στη Σύρο και έχει αναβαθμίσει τον χώρο της εστίασης στο νησί μας. Και επίσης και τους επωνύμους που τους συστήνει την Σύρο για διακοπές. Ελπίζω να έχει την ανάλογη ανταπόδοση και στήριξη για όσα έχει κάνει!”




Να ευχηθούνε και εμείς με τη σειρά μας καλές δουλειές !!


Σχόλια