O ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ live στην Πάτρα Δευτέρα 8 Ιουλίου στο Στάδιο Παναχαϊκής !!

 


Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου πιο δυναμικός από ποτέ, με πάνω από πενήντα χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, συνεχίζει τα καλοκαιρινά του ραντεβού, θέλοντας να μας παρουσιάσει αυτό που ξέρει καλύτερα την Δευτέρα 8 Ιουλίου στο Γήπεδο Παναχαϊκής στην Πάτρα.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με τη μαγική του φωνή θα ανέβει στη σκηνή και θα μας παρασύρει στις δικές του μελωδίες. Τεράστιες επιτυχίες, θρυλικές συνεργασίες και αξέχαστα τραγούδια χαραγμένα στην καρδιά μας, θα πάρουν μορφή σε μια βραδιά και θα μας ταξιδέψουν στο δικό του μοναδικό κόσμο.
Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, με μια τεράστια ιστορία πίσω του, παραμένει αιώνια διψασμένος για την συναυλιακή συνθήκη και διαθέσιμος να «μιλήσει» για το σήμερα, για όλα αυτά που μας συγκινούν και μας προβληματίζουν, για τον έρωτα, την κοινωνία, τους φόβους μας, το όνειρο.
Το βράδυ της Δευτέρας 8 Ιουλίου στο Γήπεδο Παναχαϊκής στην Πάτρα θα είναι η ευκαιρία μας να συναντήσουμε ξανά τον Βασίλη, τον δικό μας Βασίλη, όπου με την τρυφερή ροκ φωνή και τη ηλεκτρισμένη σκηνική του παρουσία, θα πραγματοποιήσει μια από τις μεγαλύτερες και πιο ξεχωριστές εμφανίσεις της πλούσιας καριέρας του.

Μαζί του οι μουσικοί:

Πιάνο - keyboards: Ανδρέας Αποστόλου
Ηλεκτρικό Μπάσο: Βαγγέλης Πατεράκης,
Βιολί – τραγούδι: Μαίρη Μπρόζη
Κιθάρες: Γιάννης Αυγέρης
Κιθάρες – τραγούδι: Απόστολος Μόσιος
Τύμπανα: Γιώργος Κατσίκας
Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Καραγιαννίδης, Λυσιέν Κλήμης
Επιμέλεια φώτων: Γιάννης Δίπλας
Ενορχηστρώσεις: Ανδρέας Αποστόλου
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ live στην Πάτρα
Δευτέρα 8 Ιουλίου
Στάδιο Παναχαϊκής
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.30
Έναρξη 21.30
Προπώληση εισιτηρίων:
📍Discover Bookstore
📍Γωνία του Βιβλίου
📍Το θρανίο
📍www.flashlive.gr
Πληροφοριες: 2610223443
Οργάνωση-Παραγωγή : Stray music / Flash live

Σχόλια