To αποχαιρετιστήριο μήνυμά του συνθέτη Κυριάκου Παπαδόπουλου στον κόσμο της Πάτρας και τους συνεργάτες του και το μήνυμα για τον επόμενο χειμώνα !!

 


Κι έτσι έξι μήνες μετά έκλεισε με χαρά και συγκίνηση ένας επιτυχημένος κύκλος συνεργασίας, έχοντας στο πλάι μου αυτά τα έξι νέα ταλαντούχα παιδιά: Konstantinos Paraskevas , Christina Savvidou Χριστίνα Σαββίδου Μιχάλης Μαρίνης Πέννυ Παπαγεωργίου - Penny Papageorgiou #VarvaraVali #TasosVermis ,
και φυσικά τους υπέροχους μουσικούς μου,όπως και όλο το προσωπικό του Metropolis.

Κάθε ένας από αυτούς, αδιαμφισβήτητα, έδινε την ψυχή του, τον καλύτερο εαυτό του κάθε Παρασκευή και Σάββατο.
Το αποτέλεσμα μας δικαίωσε, εφόσον καταφέραμε να έχουμε την αγάπη και την στήριξη του Πατρινού κοινού από την αρχή μέχρι το τέλος.
Νιώσαμε και λειτουργήσαμε πραγματικά σαν μια οικογένεια. Ερχόμασταν με την καλύτερη διάθεση για να διασκεδάσουμε με όλους εσάς και φεύγαμε με την προσμονή της επόμενης φοράς.
Αυτό τα λέει όλα. Γιατί η ενέργεια που δίναμε δεν ερχόταν μόνο μέσα από την δική μας ψυχή, αλλά δια μέσου των ανθρώπων που διασκέδαζαν με την καρδιά τους κάθε φορά στο Metropolis Live - Patra .
Η συμβολή του φίλου - συνεργάτη και σπουδαίου δημιουργού Βασίλη Γιαννόπουλου ήταν καθοριστικής σημασίας.
Βασίλη σ' ευχαριστώ θερμά.



Τάσο Μητρόπουλε χαίρομαι πολύ που το όραμα για την συνεργασία μας, βγήκε αληθινό και θέλω να ξέρεις πως νιώθω ευτυχής που δώσαμε τα χέρια για να είμαστε μαζί και του χρόνου.
Ennea Suites …μας "άνοιξες" το σπιτικό σου, μας διέθεσες τα υπέροχα διαμερίσματα σου και μας έκανες να αισθανθούμε πως βρισκόμαστε στο δικό μας χώρο. Η φροντίδα και η υποστήριξη σου όλους αυτούς τους μήνες θα μας μείνει αξέχαστη.


Σας ευχαριστώ όλους
για το κάθε λεπτό,
για το κάθε τραγούδι,
για κάθε χειροκρότημα που λάβαμε,
για κάθε εικόνα που έγινε ανάμνηση...
Εύχομαι η συντροφιά που σας κρατήσαμε να μείνει αξέχαστη σε όλη την Πάτρα.
Σας ευχαριστώ από καρδιάς...Καλή μας αντάμωση.
Με εκτίμηση
Κυριάκος Παπαδόπουλος






Σχόλια